Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

George Clooney jako reálnější Indy?


ikona
Mr. Hlad
george clooney
Náckové třeste se, chystají se na vás intelektuálové! 

George Clooney si vždycky uměl vybírat režiséry a projekty. A když se mu nic nelíbilo, natočil si něco sám. Jeho Dobrou noc a hodně štěstí, Milujte svého zabijáka nebo Den zrady jsou rozhodně povedené filmy a Clooneyho nikdo nemůže obviňovat z toho, že by byl jen dalším hercem, který se mermomocí chce pokoušet procpat za kameru. Režie mu prostě jde. Teď si vybral další projekt a po černé komedii, politice a sportovním retru se chystá vydat mezi nacisty. A trochu jim zatopit. V dramatu The Monuments Men bude hrát člena speciální jednotky, ovšem žádného řezníka, který měl za úkol likvidovat Fritze a kosit nepřátele protipěchotním kulometem.

The Monuments Men byla parta ředitelů muzeí, kurátorů a historiků, kteří se rozhodli zachránit před Hitlerem umělecké sbírky z obsazených států. Adolf byl totiž velký fanda umění s vytříbeným vkusem (co neodpovídalo nacistické ideologii, bylo zlikvidováno). Děj by se měl věnovat šestici mužů, kteří po Dni D měli za úkol vyrazit do Berlína a tam najít, shromáždit a případně uloupit zpět umění nakradené nacisty. Zní to hodně zajímavě. Clooney bude mít krom režie a hlavní role na starosti i produkci, s níž mu pomůže stálý spolupracovník Grant Heslov. Ti dva spolu dělali na všech filmech Clooneyho-režiséra krom debutu Milujte svého zabijáka a zatím vždycky zvládli odvést parádní práci. Clooney teď prý přemýšlí o tom, koho do The Monuments Men obsadit. V Hollywoodu se ale nejspíš najde jen málo herců, kteří by ho poslali do háje. Rozhodně jsme zvědaví už teď.

Vytáhni v hospodě: Grant Heslov je dnes velký producent s oscarovými ambicemi, začínal ovšem jako herec a má za sebou „veselé hláškující parťáky“ hlavních hrdinů z Pravdivých lží nebo Krále Škorpiona.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace