Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bradley Cooper jako Lex Luthor?


ikona
st39.6
bradley cooperman of steelsupermanzack snyder
Snyder Luthora v Supermanovi nechtěl, nakonec se ale možná objeví. S tváří ožralého Coopera! 

Zack Snyder to s restartem Supermana rozhodně nebude mít lehké a nikdo si toho není vědom tak moc, jako on sám. Když už nic jiného, chce se Snyder vyvarovat chybám svých předchůdců, tedy spíš chybě Bryana Singera, který z moderního Supermana udělal akorát památník Donnerově staré verzi. A na to lidé neslyší. Jedna z věcí, kterou proto Snyder otevřeně odmítal, bylo zakomponování Lexe Luthora do příběhu. Luthor je sice jedním z klíčových nepřátel syna Kryptonu, jakožto záporák ale úplně nefunguje, protože může leda tahat za nitky - nikdy však Muži z oceli nemůže ve férovém souboji rozflákat hubu. A lidé rádi koukají na to, jak dostává superhrdina přes čumák.

Proto, jak už dávno víme, bude hlavním záporákem Muže z oceli generál Zod, čerstvě to však vypadá, že se Lex Luthor přece jen ve filmu objeví. Podle nejnovějších zpráv by ho měl ztvárnit Bradley Cooper. Volba je to výborná, ale co bude ve filmu dělat? Mluví se jen o cameu, což by mohlo znamenat dvě věci - Luthor bude v novém Supermanovi hrát druhé (ne-li třetí) housle a objeví se spíš jen z povinnosti jakožto součást univerza; nebo si jeho ukotvením v ději hodlá Zack Snyder (či Warneři) přichystat půdu pro pokračování, ve kterém by v případě úspěchu "jedničky" hrál Luthor větší roli.

Všechno jsou to samozřejmě pouhé spekulace, samotné obsazení Coopera je zatím jen veliký drb, nic oficiálního. Ale svým způsobem to dává smysl a jestli chce Snyder v moderním Supermanovi Luthora, těžko si představit někoho lepšího, nemyslíte?

---

Vytáhni v hospodě: Když je nějaká hvězda v rámci své role nucena mluvit cizím jazykem, většinou se věty našprtá nazpaměť tak, jak je slyší. Američané nic jiného než američtinu neznají. Bradley Cooper je však výjimka. Jak se ukázalo, když ve Všemocném začal mluvit francouzsky, nebylo to nic naučeného - jazyk totiž, jak dokazuje v tomto rozhovoru, ovládá naprosto perfektně.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace