Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

NEJ roku 2011: Vaše volba


ikona
Mr. Hlad
moviezone
Zvolte nejlepší filmy a upoutávky loňského roku 

O tom, které trailery a filmy se nám v roce 2011 nejvíce líbily, jste si mohli přečíst před pár dny. Podělili jsme se s vámi i o naše největší filmové noční můry a teď přenecháme prostor vám. Letos však proběhne hlasování trošku jinak než v minulých letech. Vaše best of nám posílejte přes vzkazník jako uživateli AnketaMZ. Ano, otevřít vzkazník, vyťukat jméno uživatele AnketaMZ, napsat tipy a poslat. Pochopili? Jistě ano :) Můžete hlasovat pro tři nejlepší a jeden nejhorší film, respektive pro trojici nejlepších a jeden nejhorší trailer.

Ve zprávě vždy odlište, co jsou hlasy pro filmy, a co pro trailery, ať je vaše volba snadno rozlišitelná (můžete poslat i dvě zprávy s různými předmětem). Opravy nejsou povoleny a důrazně vás prosíme, ať nám neposíláte nic dalšího. Jen 3 nejlepší filmy a 1 nejhorší, potažmo 3 best trailery a znovu 1 nejhorší. Zajímají nás jen hlasy, takže pokud nás chcete pochválit nebo si zanadávat, ve veřejné diskuzi to bude lepší. A o důvodech, proč si myslíte, že filmem roku jsou kupříkladu Alvin a Chipmunkové 3, se můžete rozepsat až při vyhlašování výsledků.

Hlasovat můžete do půlnoci neděle 8. ledna a dejte si pozor na to, abyste u filmů vybírali jen z těch, které se objevily mezi prvním lednem a jednatřicátých prosincem v českých kinech, tudíž žádný Warrior (do kin nešel), žádný Sherlock Holmes 2 (v našich kinech je od ledna 2012) ani Útok na věžák (byl sice ve Varech, ale klasická kinopremiéra neproběhla). Hlasovat můžete pochopitelně u filmů i u trailerů pouze jednou a chybně vyplněné příspěvky budou při sčítání vyřazeny.

KINOPREMIÉRY ZDE

Trailery musíte listovat, inspirace zde v redakčním žebříčku

V případě dotazů nebo nejasností se můžete zeptat v diskusi u tohoto článku, eventuelně ve vzkazníku Mr. Hlada či Civala.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace