Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Cruise o svátcích válel, lidí ale v kinech ubývá

příspěvky 1 - 6 Napsat příspěvek
Doufam, ze se aspon Spielberg pouci a natoci poradnou pecku 8) Ani jeden z jeho snimku jsem nevidel a ani na nej nepujdu, proste neoslovilo me to ani krapet... Jinak gratulace Cruisovi, je videt, ze tato znacka muze fungovat jeste x-let!
221953
Doufam, ze se aspon Spielberg pouci a natoci poradnou pecku *8)* Ani jeden z jeho snimku jsem nevidel a ani na nej nepujdu, proste neoslovilo me to ani krapet... Jinak gratulace Cruisovi, je videt, ze tato znacka muze fungovat jeste x-let!
0 0
reagovat
Paradoxně pomohly Vánoční svátky asi největšímu "shitu", třetím Chimpmunkům...ty nakonec stlačí první víkend pod pětinu svých tržeb a můžou dát i 125 M. Trochu jako loni spřízněný (kvalitou i stylem) Méďa Béďa. Debilizace Ameriky...:(
...zvlášť když pak vidím tržby jiných rodinných bijáků, který jsou "bohužel" i výborný, Hugo (toho jsem zatím neviděl, ale věřím mu hodně...) a Arthur (to je fakt bomba :D )
Logicky hodně krát znásobí svůj otvírák filmy, který startovaly na vánoční víkend, Dívka, ZOO a Tintin...všechny vcelku finančně nevýrazný. Akorát poznámka k pokačování Tintina, proč ne? Steve s Peterem mají dost doláčů na to aby si pokračování natočili a WW 350 taky není úplně málo, aby se to hned shodilo jako propadák (navíc myslím, že rozpočet druhýhu dílu by nemusel být nějak přemrštěný 8)
A dva pomyslní vítězové prázdnin a následujících dní (aspoň pro mě :)), M:I4 k půl miliardě WW směřuje a říkám si, jestli doma dá 200 miliónů...a War Horse, se správnou mediální masáží, glóby, oscaři a případná vítězství, tipnul bych, že přes sto půjde.. ?)
221918
Paradoxně pomohly Vánoční svátky asi největšímu "shitu", [b]třetím Chimpmunkům[/b]...ty nakonec stlačí první víkend pod pětinu svých tržeb a můžou dát i 125 M. Trochu jako loni spřízněný (kvalitou i stylem) Méďa Béďa. Debilizace Ameriky...*:(* ...zvlášť když pak vidím tržby jiných rodinných bijáků, který jsou "bohužel" i výborný, [b]Hugo [/b](toho jsem zatím neviděl, ale věřím mu hodně...) a [b]Arthur [/b](to je fakt bomba *:D* ) Logicky hodně krát znásobí svůj otvírák filmy, který startovaly na vánoční víkend, [b]Dívka[/b], [b]ZOO [/b]a [b]Tintin[/b]...všechny vcelku finančně nevýrazný. Akorát poznámka k pokačování Tintina, proč ne? Steve s Peterem mají dost doláčů na to aby si pokračování natočili a WW 350 taky není úplně málo, aby se to hned shodilo jako propadák (navíc myslím, že rozpočet druhýhu dílu by nemusel být nějak přemrštěný *8)* A dva pomyslní vítězové prázdnin a následujících dní (aspoň pro mě *:)*), [b]M:I4[/b] k půl miliardě WW směřuje a říkám si, jestli doma dá 200 miliónů...a [b]War Horse[/b], se správnou mediální masáží, glóby, oscaři a případná vítězství, tipnul bych, že přes sto půjde.. *?)*
0 0
reagovat

Paramount

Jsem moc zvědav, kolik utrží Ďábel v těle. Tahle sázka Paramountu na "nové" Paranormal Activity bude zajímavá. Přeju tomu aspoň poloviční tržby PA, pokud se film povede. Ale moc nevěřím ani v jedno. :)
221883
Jsem moc zvědav, kolik utrží Ďábel v těle. Tahle sázka Paramountu na "nové" Paranormal Activity bude zajímavá. Přeju tomu aspoň poloviční tržby PA, pokud se film povede. Ale moc nevěřím ani v jedno. :)
Paramount
0 0
reagovat

Rok 2012

Další rok bude zajímavý. Jak jsem si tak projížděl kino výhled tak jsem napočítal snad 50 filmů na které bych chtěl jít. A několik dalších jsou tak na hraně. Snad to bude povedený rok.
221881
Další rok bude zajímavý. Jak jsem si tak projížděl kino výhled tak jsem napočítal snad 50 filmů na které bych chtěl jít. A několik dalších jsou tak na hraně. Snad to bude povedený rok.
Rok 2012
0 0
reagovat
Mission nezklamala a těch 500 je reálných. Sherlocka sem zatím neviděl, ale tržby mě lehce zklamali. Co se týče dalších filmů je mi líto Tintina, ono všeobecně kvalitní snímky letos na podzim pohořeli. Za to dobře si vede Válečný kůň a i Muži, kteří nenávidí ženy.

Sem zvědav jak si povede Kontraband, který je asi to nezajímavější co v dohlednu je.
221875
Mission nezklamala a těch 500 je reálných. Sherlocka sem zatím neviděl, ale tržby mě lehce zklamali. Co se týče dalších filmů je mi líto Tintina, ono všeobecně kvalitní snímky letos na podzim pohořeli. Za to dobře si vede Válečný kůň a i Muži, kteří nenávidí ženy. Sem zvědav jak si povede Kontraband, který je asi to nezajímavější co v dohlednu je.
0 0
reagovat
Cruise je borec, tenhle úspěch a znovuoživení série po mizernejch tržnách trojky a nedůstojnýmu popotahování s Paramountem kvůli procentům ze zisků si zaslouží. Svět vidím na 320 mega, Ameriku 190, celkově přes půl miliardy a příprava dalšího dílu může začít. Což je po 4ce, která mě dost bavila, fajn.

Sherlock Holmes se vyhrabal z nejhoršího, v USA těch 170 dá, bude záležet na světě. Rozpočet jedničky byl 80, tady bych si tipl 150, chtělo by to tudíž aspoň 250 ze světa. Což nebude nejjednoduší. Ale třetí díl bych viděl rád.

Alvin mě štve, svět není spravedlivý místo.

A u TinTina sem si sypal popel na hlavu už jinde...
221869
Cruise je borec, tenhle úspěch a znovuoživení série po mizernejch tržnách trojky a nedůstojnýmu popotahování s Paramountem kvůli procentům ze zisků si zaslouží. Svět vidím na 320 mega, Ameriku 190, celkově přes půl miliardy a příprava dalšího dílu může začít. Což je po 4ce, která mě dost bavila, fajn. Sherlock Holmes se vyhrabal z nejhoršího, v USA těch 170 dá, bude záležet na světě. Rozpočet jedničky byl 80, tady bych si tipl 150, chtělo by to tudíž aspoň 250 ze světa. Což nebude nejjednoduší. Ale třetí díl bych viděl rád. Alvin mě štve, svět není spravedlivý místo. A u TinTina sem si sypal popel na hlavu už jinde...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se