Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuze k článku Alvin a Chipmunkové 3: Recenze

příspěvky 1 - 20 Napsat příspěvek
Booože na světě je tak krásně :D:D:D
225982
Booože na světě je tak krásně *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Ano, recenzi půjdu kritizovat jinam, tohle totiž není recenze, pouze důkaz, že celá redakce si na tenhle film "zasedla" a snaží se od něj odradit co nejvíc lidí (a jestli mi snad chcete tvrdit, že pro jejich dobro, tak jste mimo...) Kdyby jste opravdu reagovali na zpětnou vazbu, uděláíte z toho opravdovou recenzi, jaká se na takový velký a vcelku hojně navštěvovaný server sluší...když už nic jiného, to, že se mi film nelíbí se dá rozhodně vyjádřit jinak, než větami obsahující znásilňování koštětem a já nevím co ještě. Zajímalo by mě, jestli by jste takový článek otiskli třeba do oficiálního časopisu...(asi ne, a i kdyby někdo by vás zažaloval, což se divím, že už někdo neudělal už kvůli tomu, co píšete tady.)

Pro zajímavost jsem četl pár dalších recenzí zde, a koukám, že výrazy se zde opravdu nešetří, z recenzí se zde stává zaujatá neobjektivní sprostá nepodložená kritika. Tohle je prostě HNUS a jinak se to vyjádřit nedá! Nevím, jak jste se vypracovali až sem, ale jestli takhle budete pokračovat, skončítě velmi rychle...

Tak, a teď už máte důvod, proč mě i zabanovat...klidně to udělejte, stejně jsem na téhle stránce nic dobrého nenašel a rozhodně se sem nemíním vrátit. A alespoň bude vidět, že vaše zpětná vazba opravdu nefunguje, a když se někdo rozhodne o vašich názorech pochybovat, tak ho odstraníe z cesty a nic jiného neuděláte...

Pokud chcete mít nějakou stránku pouze na vyjádření, jaké jsou všechny filmy na světě hovadiny špatné už od základu a kde chcete vyjadřovat jen své názory, založte si třeba nějaký blog, alespoň vás to výjde levněji a nebude to od těch filmů odrazovat lidi...

Tímto končím, protože vidím, že celá redakce je úplně mimo a že prosazovat zde správný názor nemá smysl, jelikož s tím stejně nic neudělají. (Divím se, že ostatní uživatelé vám takové chování trpí...)
225981
Ano, recenzi půjdu kritizovat jinam, tohle totiž není recenze, pouze důkaz, že celá redakce si na tenhle film "zasedla" a snaží se od něj odradit co nejvíc lidí (a jestli mi snad chcete tvrdit, že pro jejich dobro, tak jste mimo...) Kdyby jste opravdu reagovali na zpětnou vazbu, uděláíte z toho opravdovou recenzi, jaká se na takový velký a vcelku hojně navštěvovaný server sluší...když už nic jiného, to, že se mi film nelíbí se dá rozhodně vyjádřit jinak, než větami obsahující znásilňování koštětem a já nevím co ještě. Zajímalo by mě, jestli by jste takový článek otiskli třeba do oficiálního časopisu...(asi ne, a i kdyby někdo by vás zažaloval, což se divím, že už někdo neudělal už kvůli tomu, co píšete tady.) Pro zajímavost jsem četl pár dalších recenzí zde, a koukám, že výrazy se zde opravdu nešetří, z recenzí se zde stává zaujatá neobjektivní sprostá nepodložená kritika. Tohle je prostě HNUS a jinak se to vyjádřit nedá! Nevím, jak jste se vypracovali až sem, ale jestli takhle budete pokračovat, skončítě velmi rychle... Tak, a teď už máte důvod, proč mě i zabanovat...klidně to udělejte, stejně jsem na téhle stránce nic dobrého nenašel a rozhodně se sem nemíním vrátit. A alespoň bude vidět, že vaše zpětná vazba opravdu nefunguje, a když se někdo rozhodne o vašich názorech pochybovat, tak ho odstraníe z cesty a nic jiného neuděláte... Pokud chcete mít nějakou stránku pouze na vyjádření, jaké jsou všechny filmy na světě hovadiny špatné už od základu a kde chcete vyjadřovat jen své názory, založte si třeba nějaký blog, alespoň vás to výjde levněji a nebude to od těch filmů odrazovat lidi... Tímto končím, protože vidím, že celá redakce je úplně mimo a že prosazovat zde správný názor nemá smysl, jelikož s tím stejně nic neudělají. (Divím se, že ostatní uživatelé vám takové chování trpí...)
0 0
reagovat

Preston.Marlowe

Oceňujeme zpětnou vazbu. První den ještě byla zábavná, teď už je ale pouze nudná. Poprosil bych tě proto, aby ses věnoval kritizování recenze Chipmunků 3 někde, kde bude lidi bavit vysvětlovat ti, co všechno je na tvých názorech úplně mimo. Možností máš hned několik - link . Moc děkuju.
225975
Oceňujeme zpětnou vazbu. První den ještě byla zábavná, teď už je ale pouze nudná. Poprosil bych tě proto, aby ses věnoval kritizování recenze Chipmunků 3 někde, kde bude lidi bavit vysvětlovat ti, co všechno je na tvých názorech úplně mimo. Možností máš hned několik - http://www.csfd.cz/film/282379-alvin-a-chipmunkove-3/recenze/ . Moc děkuju.
Preston.Marlowe
0 0
reagovat
Kdyby byl ten film tak špatný, nebyl by to v době uvedení do kin druhý nejnavštěvovanější film (Hned po kocourovi v botách, který taky nedostal zrovna nejlepší ohodnocení)

(Jasně, budete argumentovat, že byl tak navštěvovaný jen proto, že haranti tam dotáhli svoje rodiče, ale to pravda není, když sem tam byl já, netvořilo publikum pouze hromady malých umíněných dětí s nasranými rodiči...)

Jinak, pokud by jste se snad někdy chtěli povýšit na oficiální a profesionální web, je třeba psát recenze naprosto jinak! Je třeba se na ně dívat objektivně a nezaujatě, samozřejmě nakonec dopsat i svůj názor na film, ale ne tak, že "recenze" bude plná kritiky odshora dolů a v každé druhé větě nějaká sprostá a rádoby vtipná narážka. Jenže tady se postupuje spíš způsobem "Mě se to nelíbí, takže je to píčovina, a je mi jedno co si myslí nebo mohou myslet ostatní..."

Zpětná vazba čtenářů a reagování na jejich připomínky je také velmi důležřitou součástí profesionálního webu. Bylo zde několikrát upozorněno, že recenze je lživá, vulgární, zaujatá a já nevím co ještě...jinými slovy nevhodná. Kdyby byla redakce alespoň trochu zodpovědná, určitě by tyto připomínky vzala v úvahu a recenzi vhodně upravila. Já jsem film viděl, a myslím, že bych byl schopen sepsat mnohem lepší recenzi, která by vypovídala o nečem víc, než o tom, že autor recenze film pokládá za hovadinu... (Možná mi řeknete, když si tak chytrý, tak klidně sepiš, ale já se ptám proč, když jí tu stejně neuveřejníte...)
225969
Kdyby byl ten film tak špatný, nebyl by to v době uvedení do kin druhý nejnavštěvovanější film (Hned po kocourovi v botách, který taky nedostal zrovna nejlepší ohodnocení) (Jasně, budete argumentovat, že byl tak navštěvovaný jen proto, že haranti tam dotáhli svoje rodiče, ale to pravda není, když sem tam byl já, netvořilo publikum pouze hromady malých umíněných dětí s nasranými rodiči...) Jinak, pokud by jste se snad někdy chtěli povýšit na oficiální a profesionální web, je třeba psát recenze naprosto jinak! Je třeba se na ně dívat objektivně a nezaujatě, samozřejmě nakonec dopsat i svůj názor na film, ale ne tak, že "recenze" bude plná kritiky odshora dolů a v každé druhé větě nějaká sprostá a rádoby vtipná narážka. Jenže tady se postupuje spíš způsobem "Mě se to nelíbí, takže je to píčovina, a je mi jedno co si myslí nebo mohou myslet ostatní..." Zpětná vazba čtenářů a reagování na jejich připomínky je také velmi důležřitou součástí profesionálního webu. Bylo zde několikrát upozorněno, že recenze je lživá, vulgární, zaujatá a já nevím co ještě...jinými slovy nevhodná. Kdyby byla redakce alespoň trochu zodpovědná, určitě by tyto připomínky vzala v úvahu a recenzi vhodně upravila. Já jsem film viděl, a myslím, že bych byl schopen sepsat mnohem lepší recenzi, která by vypovídala o nečem víc, než o tom, že autor recenze film pokládá za hovadinu... (Možná mi řeknete, když si tak chytrý, tak klidně sepiš, ale já se ptám proč, když jí tu stejně neuveřejníte...)
0 0
reagovat

ad. Brittany

A to uz som myslel, ze Twilightom taketo "kazania" skoncili. Brittany vdaka, you've made my day.:D:D:D
225926
A to uz som myslel, ze Twilightom taketo "kazania" skoncili. Brittany vdaka, you've made my day.*:D**:D**:D*
ad. Brittany
0 0
reagovat
Jo když koukáš na recenze pouze u špatných filmů tak se nemáš co divit. A musim říct že každý kdo by se chtěl na chipmunky a obecně na cokoliv podívat, tak se nenechá odradit recenzí.
225918
Jo když koukáš na recenze pouze u špatných filmů tak se nemáš co divit. A musim říct že každý kdo by se chtěl na chipmunky a obecně na cokoliv podívat, tak se nenechá odradit recenzí.
0 0
reagovat
...pouze objektivně argumentuje. Když ti to vadí, nech ci to pro sebe. Když ten film nemáš rád, neznamená to, že všichni jsou na tom stejně.

Ale díky, alespoň vím, kam určitě NEbudu chodit na recenze filmů...protože řídit se podle zdejších recenzí, tak neskouknu jediný film...
225911
...pouze objektivně argumentuje. Když ti to vadí, nech ci to pro sebe. Když ten film nemáš rád, neznamená to, že všichni jsou na tom stejně. Ale díky, alespoň vím, kam určitě NEbudu chodit na recenze filmů...protože řídit se podle zdejších recenzí, tak neskouknu jediný film...
0 0
reagovat
A mele si svoje a mele si svoje.
225907
A mele si svoje a mele si svoje.
0 0
reagovat

Brittany

link

I rest my case...
225906
http://film.moviezone.cz/kocour-v-botach/recenze/ I rest my case...
Brittany
0 0
reagovat
Freddy33: A hlavně, že někdo nutí "redaktory" tohohle webu urážet a psát sprosté lži o filmu, který jim náhodou nesedl...někdo ten film třeba objeví jen díky téhle stránce, alwe kvůli téhle hromadě keců se na něj ani nepodívá, i když by se mu třeba líbil...

Jinak je dobře, že se našel ještě někdo, koho tohle praštilo do očí a rozhodl se to nenechat jen tak...

Ten fim špatný není (miliony fanoušků po celém světě jsou důkazem...), vy z něj ale špatný film děláte! A to není spravedlivé, odrazovat někoho od filmu dřív, než si na něj vytvoří vlastní názor.

Rozhodně si myslím, že tato "recenze" by se měla zásadně upravit, neboď je jasně a viditelně zaměřena na odrazení co nejvíce lidí od tohoto filmu, není vůbec objektivní, místy až vulgární, což určitě není vhodné, pokud je MovieZone opravdu "nejlepší filmový magazín" jak se tu píše (nebo si to jen zakladatelé přidali, protože to zní "cool"?) nikdo určitě redakci nenutil udělat recenzi na každý film co se v kině šustne, a i kdyby tak není nutné sem psát takové nesmysly jen proto, že autorovi recenze se film náhodou nelíbil...

Jinak zajímalo by mě, jak jste orecenzovali velkého konkurenta Chipmunků, který se v kinech objevil ve stejnou dobu, Kocoura v Botách...(s vaším přístupem určitě víc jak 3 body z 10 nemá, a "recenze" je také neobjektivní a plná nesmyslných a vulgárních narážek...)
225905
Freddy33: A hlavně, že někdo nutí "redaktory" tohohle webu urážet a psát sprosté lži o filmu, který jim náhodou nesedl...někdo ten film třeba objeví jen díky téhle stránce, alwe kvůli téhle hromadě keců se na něj ani nepodívá, i když by se mu třeba líbil... Jinak je dobře, že se našel ještě někdo, koho tohle praštilo do očí a rozhodl se to nenechat jen tak... Ten fim špatný není (miliony fanoušků po celém světě jsou důkazem...), vy z něj ale špatný film děláte! A to není spravedlivé, odrazovat někoho od filmu dřív, než si na něj vytvoří vlastní názor. Rozhodně si myslím, že tato "recenze" by se měla zásadně upravit, neboď je jasně a viditelně zaměřena na odrazení co nejvíce lidí od tohoto filmu, není vůbec objektivní, místy až vulgární, což určitě není vhodné, pokud je MovieZone opravdu "nejlepší filmový magazín" jak se tu píše (nebo si to jen zakladatelé přidali, protože to zní "cool"?) nikdo určitě redakci nenutil udělat recenzi na každý film co se v kině šustne, a i kdyby tak není nutné sem psát takové nesmysly jen proto, že autorovi recenze se film náhodou nelíbil... Jinak zajímalo by mě, jak jste orecenzovali velkého konkurenta Chipmunků, který se v kinech objevil ve stejnou dobu, Kocoura v Botách...(s vaším přístupem určitě víc jak 3 body z 10 nemá, a "recenze" je také neobjektivní a plná nesmyslných a vulgárních narážek...)
0 0
reagovat

Preston Marlow

Ne, že by na tom záleželo, ale můžu se zeptat jaké zahraniční servery má autor na mysli?
IMDB: link
Rottentomatoes: link
Metacritic: link
atd atd atd...

Nemluvě o tom, že prakticky o všem, co si napsal, by se dalo polemizovat, ale tohle je nekřiklavější
225903
Ne, že by na tom záleželo, ale můžu se zeptat jaké zahraniční servery má autor na mysli? IMDB: http://www.imdb.com/title/tt1615918/ Rottentomatoes: http://www.rottentomatoes.com/m/alvin_and_the_chipmunks_chipwrecked_2011/ Metacritic: http://www.metacritic.com/movie/alvin-and-the-chipmunks-chipwrecked atd atd atd... Nemluvě o tom, že prakticky o všem, co si napsal, by se dalo polemizovat, ale tohle je nekřiklavější
Preston Marlow
0 0
reagovat
Je celkem sympatické, že se někdo snaží bojovat za svůj názor. Ale nevím, jestli registrace na MZ pouze kvůli tomuto komentáři a hodnocení Alvina a Chipmunků 10/10 je tou správnou cestou.
225898
Je celkem sympatické, že se někdo snaží bojovat za svůj názor. Ale nevím, jestli registrace na MZ pouze kvůli tomuto komentáři a hodnocení Alvina a Chipmunků 10/10 je tou správnou cestou.
0 0
reagovat
Hlavne je originálny. To áno. Originalita z neho priam prýšti. Asi ako z každého tretieho dielu komerčne osvedčených sérií. :D
225896
Hlavne je originálny. To áno. Originalita z neho priam prýšti. Asi ako z každého tretieho dielu komerčne osvedčených sérií. *:D*
0 0
reagovat
Hlavně že vás někdo nutí tenhle web navštěvovat, že? ;) :D
225894
Hlavně že vás někdo nutí tenhle web navštěvovat, že? *;)* *:D*
0 0
reagovat

no tohle?!?

Ano, přesně tak, souhlasím s Brittany...osoba co tuto "recenzi" napsala zřejmě postupovala jen podle traileru (který je opravdu dost nicneříkající) a to měla ještě v krvi nejmíň tři promile...

Neříkám, že neznám i lepší filmy, ale tenhle je pořád dobrý , vtipný a originální. To, že je to jen pro malé haranty není pravda, já dítě nejsem, ale film se mi přesto líbí, a podle milionů fanoušků po celém světe ze všech věkových skupin nejsem sám...

Zajímavé je, že zahraniční servery tento film hodnotí úplně jinak...holt Češi umí jen kritizovat a sami dělají hovno, že jo?!? Dokonce i některé české servery tento film hodnotí mnohem lépe, alespoň průměrně...

Jinak, soudě podle výrazů použitých v recenzi tento server opravdu není moc oficiální a profesionální, ale je to jen amatérská stránka, založená bandou puberťáckých spratků, kterým už nestačí ty kecy a lži plivat jen mezi sebou...pokud se však server zaměřuje na odrazování od dobrých filmů, tak svou funkci plní znamenitě.

Dobrý film opravdu nemusí nutně obsahovat hromady krve, mrvol, rychlých aut, výbuchů a sexy slečen...tento film je dobrý tím, že je originální, vtipný a CGI chipmunkové jsou výborně vytvoření a velmi roztomilí tvorečkové...zřejmě nejvydařenější film s CGI zvířaty co jsem kdy viděl...

Nikdo nikoho nenutil pro tento server recenzi vytvořit, pokud je tu opravdu jen sídlo namachrovaných puberťáckých "borců", ale pokud přeci, je třeba postupovat objektivně a ne "Mě se to nelíbí, tak to znechutím všem okolo sebe..."

Jasně, urřitě se tu zase objeví útočné názory namířené proti mně a dalším fanouškům filmu...ale tenhle humus jsem prostě nemohl přejít bez povšimnutí a musel jsem vyjádřit svůj názor!

225890
Ano, přesně tak, souhlasím s Brittany...osoba co tuto "recenzi" napsala zřejmě postupovala jen podle traileru (který je opravdu dost nicneříkající) a to měla ještě v krvi nejmíň tři promile... Neříkám, že neznám i lepší filmy, ale tenhle je pořád dobrý , vtipný a originální. To, že je to jen pro malé haranty není pravda, já dítě nejsem, ale film se mi přesto líbí, a podle milionů fanoušků po celém světe ze všech věkových skupin nejsem sám... Zajímavé je, že zahraniční servery tento film hodnotí úplně jinak...holt Češi umí jen kritizovat a sami dělají hovno, že jo?!? Dokonce i některé české servery tento film hodnotí mnohem lépe, alespoň průměrně... Jinak, soudě podle výrazů použitých v recenzi tento server opravdu není moc oficiální a profesionální, ale je to jen amatérská stránka, založená bandou puberťáckých spratků, kterým už nestačí ty kecy a lži plivat jen mezi sebou...pokud se však server zaměřuje na odrazování od dobrých filmů, tak svou funkci plní znamenitě. Dobrý film opravdu nemusí nutně obsahovat hromady krve, mrvol, rychlých aut, výbuchů a sexy slečen...tento film je dobrý tím, že je originální, vtipný a CGI chipmunkové jsou výborně vytvoření a velmi roztomilí tvorečkové...zřejmě nejvydařenější film s CGI zvířaty co jsem kdy viděl... Nikdo nikoho nenutil pro tento server recenzi vytvořit, pokud je tu opravdu jen sídlo namachrovaných puberťáckých "borců", ale pokud přeci, je třeba postupovat objektivně a ne "Mě se to nelíbí, tak to znechutím všem okolo sebe..." Jasně, urřitě se tu zase objeví útočné názory namířené proti mně a dalším fanouškům filmu...ale tenhle humus jsem prostě nemohl přejít bez povšimnutí a musel jsem vyjádřit svůj názor!
no tohle?!?
0 0
reagovat
To bude recese...
222100
To bude recese...
0 0
reagovat
No co, taky názor :D
222097
No co, taky názor *:D*
0 0
reagovat
Správny čas pripomenúť, aby sa začali spisovať všetky perly v diskusiách a na konci roka bude o jeden štatistický článok viac. :D
222090
Správny čas pripomenúť, aby sa začali spisovať všetky perly v diskusiách a na konci roka bude o jeden štatistický článok viac. *:D*
0 0
reagovat
:+:D 4. ledna a už kandidát na koment roku.
222086
*:+**:D* 4. ledna a už kandidát na koment roku.
0 0
reagovat

To si děláte srandu...

Zdravím,
chci vám jen napsat můj názor na tuto recenzi: člověk, co ji psal buď film neviděl, nebo byl podplacen aby to napsal takhle, nebo to nemá v hlavě tak úplně v pořádku. Nevím, kdo tuhle stránku založil, ale zřejmě je to jen kupa žvástů a sprostých kritik na filmy všeho druhu. Nezazujatý člověk prostě takhle recenzi nenapíše, a rozhodně ne na film, který je podle statistik nejoblíbenější z filmů s mluvícími zvířaty, tedy lepší než Madagaskar, Doba Ledová a podobné velmi slavné filmy. Neříkám, že nějakým otupeným "superborcům", pro které je film bez výbuchů a hromady krve a mrtvol nudný se to nemusí líbit, ale tohle je hoodně mimo mísu. Jestli chcete pokračovat stejným způsobem u jiných filmů, tak se radši jděte vycpat. Štěstí, že tato stránka není seriózní, to se prostě jednou parta puberťáků sebrala a řekla si: Hele volé, poť, budem kritizovat filmy všeho druhu" kdyby totiž byla brána vážně a serióně, už vás dávno někdo zažaloval...

Tímto konec a opouštím tohle sídlo hnusu, na jiné "recenze" se radši dívat nebudu, protože hlavní účet této stránky, odrazovat lidi od filmů, plní víc než dobře...
222084
Zdravím, chci vám jen napsat můj názor na tuto recenzi: člověk, co ji psal buď film neviděl, nebo byl podplacen aby to napsal takhle, nebo to nemá v hlavě tak úplně v pořádku. Nevím, kdo tuhle stránku založil, ale zřejmě je to jen kupa žvástů a sprostých kritik na filmy všeho druhu. Nezazujatý člověk prostě takhle recenzi nenapíše, a rozhodně ne na film, který je podle statistik nejoblíbenější z filmů s mluvícími zvířaty, tedy lepší než Madagaskar, Doba Ledová a podobné velmi slavné filmy. Neříkám, že nějakým otupeným "superborcům", pro které je film bez výbuchů a hromady krve a mrtvol nudný se to nemusí líbit, ale tohle je hoodně mimo mísu. Jestli chcete pokračovat stejným způsobem u jiných filmů, tak se radši jděte vycpat. Štěstí, že tato stránka není seriózní, to se prostě jednou parta puberťáků sebrala a řekla si: Hele volé, poť, budem kritizovat filmy všeho druhu" kdyby totiž byla brána vážně a serióně, už vás dávno někdo zažaloval... Tímto konec a opouštím tohle sídlo hnusu, na jiné "recenze" se radši dívat nebudu, protože hlavní účet této stránky, odrazovat lidi od filmů, plní víc než dobře...
To si děláte srandu...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se