Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor si našel režiséra


ikona
Mr. Hlad
thor 2
Kdo nahradí Kennetha Branagha u pokračování fantasy comicsovky?  

No nebyla to sranda. Comicsová fantasy Thor byla celkem fajn podívána (pokud si na ni člověk vyrazil do kina) a Kenneth Branagh v ní diváky nešetřil. Pokud jsme se spolu s hrdiny pohybovali mimo Zemi, museli jsme uznale kývat hlavou. Spousta monster, dobrých herců, zajímavých efektů a cool akce. Po přesunu do jakéhosi amerického vidlákova už šla kvalita trošku dolů, ale i tak se experiment s významný shakespearovským hercem a režisérem povedl. Kenneth Branagh však dal už dávno najevo, že u dvojky s ním Marvel počítat nemůže. A tak začalo hledání náhradníků. Chvilku to vypadalo na lidi od fantasy seriálu Hra o trůny, potom měla točit režisérka Zrůdy Patty Jenkins, ale i ta se nakonec s tvůrci rozloučila.

Před dvěma týdny se však objevila dvě jména. Opět šlo o televizní režiséry, ale v tomhle případě zatraceně zkušené. Daniel Minahan i Alan Taylor mají za sebou Hru o trůny, Deadwood, Pravou krev nebo třeba Sopranovi. Marvel nakonec dal přednost druhému jmenovanému pánovi, takže zkušený televizní harcovník teď bude mít k dispozici nějakých sto padesát mega, celý obří svět Marvelu a nastupující akční hvězdu Chrise Hemswortha. Se vší úctou k jeho předchozí práci je to sakra zajímavý skok v kariéře. U Hry o trůny Taylor dokázal uřídit epický příběh, spoustu hrdinů, scenáristických kliček a velkých peněz. Tohle bude však pořád trochu jiné kafe. Snad Marvel ví, co dělá. Na druhou stranu zkušený televizní režisér je pořád lepší než nějaký pětadvacetiletý debutant, jenž zatím točil akorát klipy pro Lady Gaga.

Vytáhni v hospodě: Tom Hiddleston, jenž v Thorovi hraje padoucha Lokiho, se původně ucházel o roli samotného Thora. Nejspíš by se musel v posilovně ubytovat na hodně dlouhou dobu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace