Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Denzel Washington je Equalizer


ikona
st39.6
denzel washington
Washington se opět pustí do filmu o brutálním mstiteli 

Že budete znát pětadvacet let starý televizní seriál z produkce CBS The Equalizer, je vysoce nepravděpodobné, protože naší krajinu nezasáhl ani v televizi, ani na DVD. Brzy byste se s ním ale mohli setkat v nové podobě, produkční společnost Escape Artists totiž jeho filmovou verzi eviduje jako svůj projekt č.1, který bude navíc koprodukovat se Sony Pictures. Na tom by ještě nebylo nic tak moc zajímavého, jenže v hlavní roli se má objevit Denzel Washington, což z filmové adaptace tohoto seriálu dělá vysoce očekávaný projekt.

Už se o něm jednou mluvilo, tehdá se měl o scénář postarat Paul Haggis a u hlavní role se spekulovalo o Russellu Croweovi. Toho Washington oficiálně nahrazuje, stejně jako nahradí Haggise Richard Wenk, člověk zodpovědný za scénář ke druhým Postradatelným, Mechanikovi nebo k 16ti blokům.

A co by onen Equalizer měl být? V televizním seriálu se jednalo o člověka jménem Robert McCall, což byl agent s tajuplnou minulostí, během níž pracoval pro agenturu, pod jejíž záštitou byl nucen dělat samé nepěkné věci. Teď, když už funguje na vlastní pěst, ho ale začalo žrát svědomí, a tak se pustil do napravování zločinů. Původní seriál prý byl docela temný a násilný, což napovídá, že by se u Escape Artists mohli pokusit o trochu brutálnější thriller, kde nebude o krev ani nadávky nouze. Ostatně Denzel Washington má podobné filmy docela rád. Jediný otazník, který tak nad filmem zůstává, je kdo obsadí pozici režiséra. Mohl by to být opravdu kdokoliv, ale všichni moc dobře víme, kdo má s podobnými náměty největší zkušenosti - Tony Scott. Otázkou je, jestli se ho podaří nahnat.

Vytáhni v hospodě: Denzel Washington byl prvním afroameričanem, který vyhrál zlatého plešouna za hlavní mužskou roli. Z oscarové ceremonie si ho odnesl za Training Day, v ten samý večer pak podobné prvenství slavili potomci Sidneyho Poitiera, který sošku dostal za své zásluhy a o prvenství se tak s Washingtonem částečně dělí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace