Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Temný rytíř povstal: Virální kampaň pokračuje


ikona
KarelR
batmanchristopher nolanthe dark knight rises
Kdo je Dr. Pavel a co má společného s Banem? 

Tak už dnes! Už dnes... uvidí vybraní členové tisku prolog ke třetímu Batmanovi. Do zítřka by tedy mohl na internet prosáknout jeho detailní popis, a ti největší nedočkavci se dozvědí, jak nám Christopher Nolan hodlá představit nezastavitelného Banea. My ostatní si hezky počkáme o týden déle, až Youtube zahltí kinoripy, Warneři ale každopádně neotálejí a začínají na prolog důsledně lákat. Jak? Dvěma tajuplnými dokumenty, nad kterými teď sedí každý fanda věrný netopýřího muže.

Virální kampaň Batmana sice začala v květnu, když se přes Twitter odhalila první Baneova fotka a zaslechli jsme brajgl v Arkhamu. Výrazněji kupředu se ale hýbe až teď. Na webu Wired se objevilo memo CIA, které představuje doktora Leonida Pavla. Tenhle expert na nukleární paliva a jaderné reaktory zrovna není k nalezení, a není moc složité si domyslet, kdo za to může. Jaké s ním má Bane plány se možná dozvíme už za pár hodin, jasné je zatím jen to, že ho Nolan a spol. nevytáhli v žádného comicsu.

Tuhle novou postavu si v Temný rytíř povstal zahraje Izraelec Alon Aboutboul, a váže se k ní i druhý dokument, který pro změnu odhalili pánové od Empireu. V tom člen nespecifikované milice tvrdí, že se Pavel před někým skrývá, a snaží se ho za tři miliony dolarů prodat CIA. Konverzace končí dohodou o předání, které by teoreticky mohlo být součástí prologu. Stále však není jasné, jak je do všeho zapojený Bane, který by teoreticky mohl zastupovat Ligu stínů. Vážně Pavla teprve hledá a tohle by mohla být jeho šance? Nebo už ho má a manévrem s CIA se snaží získat něco víc? Anebo je všechno úplně jinak?

Mnohem víc nám samozřejmě napoví příští dny a měsíce, v diskuzi ale už teď můžete tipovat, jaká bude Pavlova role v Nolanově filmu. Kdokoliv, kdo už vkročil do hlubokého spoilerového teritoria (ať už díky fotkám z natáčení nebo prosáknutým informacím), ale doufám nezapomene použít spoiler tag. Díky.

---

Vytáhni v hospodě: Třetí díl filmového Batmana už svoje karty poodhalil, ale co trojka toho herního? Pokud už jste dohráli kompletní (!) Arkham City, určitě si přečtěte tenhle třídílný megačlánek o jeho nenápadně naznačovaném pokračování. Tohle teprve bude peklo v Gothamu!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace