Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Michael Bay hledá siláky


ikona
st39.6
dwayne johnsonmark wahlbergmichael bay
Před Transformers do posilovny 

Fanoušky Michaela Baye samozřejmě nejvíce zajímá, jestli se nakonec vrhne i do čtvrtého dílu Transformers. Jeho podmínky, které si u Paramountu může po miliardovém úspěchu trojky diktovat do posledního puntíku, ale zní jasně: Pokud se někdy vůbec pustí do natáčení další robo-řežby, musí nejdříve dostat dvacet milionů na svůj vysněný menší film, v němž chce dokázat, že jeho režijní um nespočívá jen ve schopnosti natáčet modelky v silném protisvětle a vyhazovat do vzduchu všechno, co se dá alespoň trochu zničit.

Jinými slovy, jestli máme u Baye nějakou jistotu, je to fakt, že natočí Pain and Gain. Temněji laděná komedie o bodybuildingu a o tom, jak se dva svalovci zamotají do vyděračského plánu, prý tónem scénáře z pera Christophera Markuse a Stephena McFeelyho (Captain America) připomíná coenovské Fargo.

V čem ale film Fargo rozhodně připomínat nebude, je obsazení. Bay totiž začal rozhazovat sítě a hledat dva chlapy do hlavní role - a zdá se, že je velice rychle našel. Zatím to sice nemají oficiálně potvrzené a Bay s nimi teprve vyjednává, vypadá to ale, že bychom v hlavních rolích Pain and Gain mohli vidět Marka Wahlberga a Dwayne "The Rock" Johnson|Dwaynea Johnsona. Oba už za svou kariéru dokázali, že se nebojí ani akce, ani komedie a je dost pravděpodobné, že přesně to po nich Bay bude chtít (on vlastně po hercích nikdy nic jiného nechtěl). A z tohoto pohledu to vypadá na trefu do černého, co říkáte?

---

Vytáhni v hospodě: Johnsonovi jsme zvyklí přezdívat "The Rock" ještě z doby jeho WWE kariéry. Původně si tak ale říkat nechtěl, museli ho do toho překecat až známí. Kdyby bylo po jeho, říkal by si Dwayne "Flex Kavana" Johnson. Ehm.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace