Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 47/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Co chystá Harry Potter? O koho se rozrostl druhý Star Trek? A kdo bude zpívat v Bídnících? 

Rachel Weisz se objeví po boku Colina Firtha v dramatu o vojákovi, kterého za války mučili Japonci Railway Man. Jared Harris bude hrát v Lincolnovi Stevena Spielberga. Michael Chiklis a Forest Whitaker se sejdou v thrilleru o vyjednávání s únoscem Pawn. Kyle Chandler ze Super 8 se objeví po boku Marka Wahlberga a Russella Crowa v Broken City. Christian Bale nebude hrát v biblickém dramatu Noah, Daren Aronofsky by na jeho místě rád viděl Michaela Fassbendera. Alice Eve má mít zásadní roli v Star Treku 2. Lea Michele, Taylor Swift, Evan Rachel Wood a Scarlett Johansson se poperou o další role v muzikálu Les Miserables. Daniel Radcliffe by si v Kill Your Darlings mohl zahrát Allana Ginsberga.

Shekar Kapur by mohl natočit drama London Fields, v němž dvacet let neúspěšný spisovatel narazí na úžasné téma na knihu, zároveň ovšem zjistí, že je smrtelně nemocný. Paul W. S. Anderson prý chystá televizní seriál ve stylu Paranormal Activity a Záhady Blair Witch, prostě další nalezený videozáznam, který se tváří jako realita. Simon West možná natočí film o superdrsném závodu skrz Austrálii Dust & Glory. Tom Hanks hodlá produkovat adaptaci knihy In the Garden of Beasts, v níž očima americké rodiny sledujeme, jak Hitler přebíral moc v Německu v roce 1933.

Za týden zdar

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace