Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zjizvená tvář ve stylu Street Kings?


ikona
st39.6
scarface
Nová verze Zjizvené tváře našla scenáristu 

Když se začalo mluvit o remaku Zjizvené tváře, který vlastně remakem vůbec nebude, stejně jako nebude sequelem ani prequelem, fanouškům z toho šla hlava kolem. Na jednom se ale shodla většina z nich: další Zjizvená tvář je zbytečnost. Jestliže chtějí tvůrci vyprávět podobný příběh, jen očima někoho jiného, neměli by využívat nebo se skrývat za "značku" Zjizvená tvář. Stejně tak přece nikdo netočí "neremake" Kmotra, Avatara, nebo Pána prstenů.

Jenže Hollywoodu neporučíte, takže před novou Zjizvenou tváří neutečeme, což ostatně potvrzují nové zprávy o vývoji projektu. Tomu se čerstvě upsal scenárista a režisér David Ayer, který naposledy posílal do kin (u nás spíš na Blu-ray a DVD) thriller Street Kings s Keanu Reevesem.

Nebojte, neznamená to automaticky, že by mu připadla i režie. Zatím se má postarat "jen" o scénář. Ten se bude strukturou opravdu značně podobat původní Zjizvené tváři - také budeme sledovat uprchlíka, který se vyšplhá až na pomyslný vrchol moci v podsvětí. Ayer tvrdí, že šel po téhle práci jak pitbul po kočce, která mu ukradla svačinu a že je to jeho vysněný film. Je proto klidně možné, že se pokusí Universal přesvědčit, aby ho rovnou posadili na režisérskou sesli. Co byste na to říkali? Zatím každopádně Ayer zůstává u scénáře, tak jsme zvědaví, jak nová Zjizvená tvář pod dohledem jeho psacího stroje dopadne.

---

Vytáhni v hospodě: Zjizvená tvář se může pochlubit solidním "fuckovacím" skóre. Během filmu totiž slovo fuck padne rovnou 226krát, v průměru tedy uslyšíte 1.32 fucků za minutu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace