Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dwayne Johnson vs. armáda monster


ikona
Mr. Hlad
dwayne johnson
Upíři, vlkodlaci, démoni a mumie dostanou pořádně přes držku 

Dwayne "The Rock" Johnson|Dwayne Johnson nejspíš pochopil, co má dělat se svou kariérou. Charismatu, talentu a svaloviny má dost na to, aby utáhl velký akční film, o ty však v současnosti není moc zájem. Drsňáci ve stylu osmdesátých a devadesátých let dnes už prostě moc nefrčí, a tak se připojil k bandě z Rychle a zběsile, porval se s Vinem Dieselem a opět se o něm začalo pořádně mluvit. Rodinných komedií se sice zbavit nehodlá (je to tak nějak finanční sichr), ale zdá se, že ho přeci jenom častěji uvidíme v rolích, v nichž musí někoho seřezat nebo zastřelit. Příští rok dorazí v podivně vypadající Cestě do středu Země 2, ale čeká ho i pokračování G.I.Joe a v thrilleru Snatch se z něj stane práskač pro DEA, jenž se bude pokoušet osvobodit svého syna z vězení.

A teď se upsal dalšímu zajímavě vypadajícímu projektu. Bohužel ale není moc jasné, jestli půjde o akční podívanou nebo o rodinnou taškařici. Johnson by se měl objevit v adaptaci knížky Monster Hunters Survival Guide, což je příručka pro každého, kdo loví monstra a údajně je jedno, jestli s partou kamarádů chodíte o víkendu k rybníku chytat vodníky, nebo se živíte jako profesionální lovci upírů. Každopádně monstrům půjde po krku Johnson a to je rozhodně dobrá zpráva. Kdo bude psát scénář a režírovat, se zatím neví, ale film vzniká v produkční společnosti Simona Kinberga, jenž je zodpovědný třeba za X-Men: První třída nebo chystané This Means War a Abraham Lincoln: Vampire Hunter. Mohlo by to být zajímavé.

---

Vytáhni v hospodě: Dwayne Johnson pochází z rodiny, která je spojena s wrestlingem už hodně dlouho. Zápasil i jeho otec Rocky Johnson a právě jeho si Dwayne Johnson zahrál v jedné epizodě seriálu Zlatá sedmdesátá.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace