Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo chce zabít Bin Ladina?


ikona
Mr. Hlad
katrhyn bigelowtom hardy
Oscarová Kathryn Bigelow shání herce pro svou novinku 

Kathryn Bigelow je momentálně v té nejlepší pozici, v jaké může režisérka být. Na Oscarech porazila nejen svého manžela, ale i jeho Avatara, což je mimochodem komerčně nejúspěšnější film všech dob, nikdy během své kariéry nenatočila vyloženě špatný film a mnohokrát dokázala, že se zvládne orientovat v jakémkoliv žánru. Díky úspěchu válečného dramatu Smrt čeká všude může režírovat doopravdy cokoliv, co bude chtít. O tom, že jejím nejnovějším projektem bude zatím nepojmenovaný thriller o honu na Osamu Bin Ladina, jsme psali už před nějakou dobou. Teď už ale víme, kdo by se v něm mohl objevit.

Kathryn Bigelow míří celkem vysoko, nejspíš však nechce, aby v její novince byla jedna obří hvězda a půjde na to spíš přes hromadu menších. Zatím není nic jisté, ale po bývalém šéfovi organizace Al-Káida by mohl jít například čím dál tím vytěžovanější Tom Hardy, čerstvý držitel Emmy Guy Pearce, Rooney Mara z americké adaptace Mužů, kteří nenávidí ženy, charismatický drsoň Idris Elba nebo nepříliš známá ale zajímavá Jennifer Ehle. Nikdo z nich asi nepošle Kathryn Bigelow do háje, ale je možné, že budou mít v době natáčení nasmlouvané jiné filmy, tak uvidíme, kdo nakonec dorazí před kamery. Jisté je zatím jen to, že se objeví Jason Clarke. Jeho jméno nejspíš moc čtenářů MovieZone nezná, ale to se dost možná brzy změní, protože ho příští rok čeká novinka Baze Luhrmanna Velký Gatsby  a také v retro gangsterské drama The Wettest Country in The World, kde mu budou dělat společnost Shia LaBeouf, Jessica Chastain, Gary Oldman nebo právě Tom Hardy a Guy Pearce. U Bigelow si zahraje profíka na vyhledávání teroristů.

---

Vytáhni v hospodě: Katrhyn Bigelow a James Cameron byli manželé v letech 1989 až 1991, nejspíš se ale rozešli v dobrém, protože v roce 1995 natočila Bigelow podle Cameronova scénáře a pod jeho produkčním dohledem vynikající sci-fi Zvláštní dny.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace