Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prezident Hanks vs. celý Afgánistán


ikona
KarelR
tom hanks
Air Force Jedna... ještě jednou? 

Je asi jen málo filmů, u kterých by se redakce MZ pohádala, jestli jsou skvělá zábava, nebo totální patetické peklo. V téhle pomyslné škatulce by se ale určitě nacházelo akční drama Air Force One, ve kterém prezident Harrison Ford vyštípe z letradla bandu nebezpečných teroristů. Žrali jste mu to? Nesnášeli jste ho za to? To už je teď docela jedno. Protože pojedeme znova.

A dost možná s Tomem Hanksem, kterému teď leží na stole nabídka na film Patriot Down. Tenhle projekt, který napsal Spielbergův častý pomocný režisér Ian Stone, už v Paramountu pilují asi rok a půl. Až nyní by ale příběh amerického prezidenta, který se po pádu Air Force One v Afgánistánu musí dostat do bezpečí, mohl nabrat reálnější obrysy. Pro Hankse by mohlo jít o potřebné vykoupení, které ho vrátí na pozici jedné z největších amerických hvězd. A vůbec o návrat k zajímavějším rolím, než jsou Larry Crowne a Robert Langdon.

Kolem Patriot Down je ještě celá řada otazníků, Hanksův osud na tohle projektu každopádně nevisí. Jeho nejbližší tutovkou by měl být nový film Paula Greengrasse A Captain's Duty , ve kterém si zahraje amerického kapitána uneseného somálskými piráty. Snímek podle nedávných skutečných událostí se chystá už nějakou dobu, nyní ale konečně víme, že 13. února definitivně začne natáčení. Že by se nám brzy vrátil ten starý dobrý Tom Hanks, který uměl sršet hereckým talentem na všechny strany?

---

Vytáhni v hospodě: Po úspěchu filmového Forresta Gumpa napsal jeho autor sequel nazvaný Gump & Co., ve kterém - a teď to bude trochu meta - do Forrestova života zasáhne právě onen film. Forrest v knize řekne, že byl film nepřesný a přinesl mu spoustu nechtěné publicity... a mimo jiné se setká s Tomem Hanksem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace