Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ulov si svoje monstrum


ikona
KarelR
chris columbuskiller pizza
Režisér Harryho Pottera chystá bratříčka Goonies a Gremlins. 

Najít dnes správný klukovský film je docela problém. Pro tuhle cílovku sice vzniká tuna comicsáren, animáků nebo nenáročných akčňáků (a letos tu bylo Super 8), pořádní dětští hrdinové se ale jinak neobjevují zrovna často. Harry Potter nebo Tintin jsou spíš výjimkami, naštěstí je tu Chris Columbus, aby zachránil situaci. Režisér prvních dvou potterovek to nedávno zkoušel s podobně laděným Percym Jacksonem, chystaného sequelu se ale účastnit nehodlá. A jedním z důvodů je možná to, že si našel jinou látku. Takovou, která je mu krapet bližší.

Zatím není jasné, zda se jí ujme i režijně, ale jako producent nyní jedná s MGM o tom, aby dostal zelenou jeho projekt nazvaný Killer Pizza. Tahle adaptace stejnojmenné knihy pojednává o organizaci na vymítání monster, která se maskuje jako společnost na rozvoz pizzy. A když tedy čtrnáctiletý hlavní hrdina dostane svoji nejnovější brigádu, rychle zjišťuje, že ho čeká o něco dobrodružnější léto, než si plánoval.

Nezní to jako kdovíjak originální film, Columbus ale slibuje zábavu ve stylu Goonies nebo Gremlins. A vzhledem k tomu, že obě tyhle klasiky napsal, měl by vědět, o čem mluví. Pokud tedy ve scénáři Adama Greenea není nějaká zásadní zrada, můžeme se pomalu začít těšit na další comeback do nefalšovaných osmdesátek. A všichni víme, že tam bylo v tomhle směru sakra dobře.

---

Vytáhni v hospodě: O režii Harryho Pottera se původně jednalo se Stevenem Spielbergem. Ten chtěl ale do prvního filmu srazit hned několik knih a s pomocí Pixaru ho navíc udělat animovaný. Tehdejší šéf Warnerů mu to nakonec zatrhnul a vydělaných 10 miliard naznačuje, že to nebylo úplně špatné rozhodnutí.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace