Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nenávidí Colin Farrell ženy?


ikona
Mr. Hlad
colin farrellnoomi rapace
Režisér švédské trilogie Milénium vyráží do Hollywoodu a nehodlá tam vyměknout.  

Americká verze knihy Muži, kteří nenávidí ženy bude mít premiéru už za pár týdnů a všichni se na film těšíme. David Fincher je režisérský bůh, Daniel Craig se údajně pro roli novináře Mikaela Blomkvista narodil a Rooney Mara má dost talentu na to, aby utáhla hodně náročnou roli Lisbeth Salander. Hollywoodu ale nehodlá jen brát, chystá se i dávat. Režisér švédské trilogie Milénium Niels Arden Oplev teď dostal celkem zajímavou pozvánku do Ameriky. Jeho Muži, kteří nenávidí ženy, byl komerční hit, takže nemusí na rozdíl od spousty svých evropských kolegů nikomu nic dokazovat na druhořadých hororech nebo remacích neznámých jihoamerických filmů. Oplev fasuje třicet milionů dolarů, solidní herecká jména a podle všeho i docela zajímavý scénář.

A může začít točit Dead Man Down. Mělo by jít o hodně drsný thriller, jehož hlavní hrdina bude pravá ruka newyorského gangstera a prvotřídní drsňák. Bohužel při jedné akci něco trošku pokazí a začne ho vydírat žena, jež se stala obětí zločinu a teď touží po pomstě. Ti dva si překvapivě padnou do noty a společně se rozhodnou řádně srovnat do latě celé podsvětí. A poteče u toho hodně krve. V hlavních rolích se prý můžeme těšit na Colina Farrella a Noomi Rapace, což je hodně zajímavá dvojka. Oba navíc umí nejen hrát, ale člověk jim bez problémů uvěří i ty drsňáky. Produkčně má na celý projekt dohlížet Neal H. Moritz, jenž se podepsal pod celou sérii Rychle a zběsile nebo Já, legenda, takže to vypadá, že Oplevův americký debut je v dobrých rukách. Rozhodně jsme zvědaví

---

Vytáhni v hospodě: O roli Lisbeth Salander v americké verzi Mužů, kteří nenávidí ženy se rvaly snad všechny mladé herečky. Největší šance měly Natalie Portman, Scarlett Johansson a Jennifer Lawrence. Ta první si ale chtěla dát od natáčení pauzu, druhá byla podle Finchera až příliš sexy a poslední zase moc vysoká.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace