Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wanted 2 opět ožívá


ikona
KarelR
james mcavoywantedwanted 2
Užije si Wesley Gibson další kolo veselého vraždění? 

Je to pěkných pár let, co jsme naposledy slyšeli o sequelu Wanted. Řízná comicsárna Timura Bekmambetova si o dvojku říkala hned po premiéře, Universal ale nakonec projekt nedal dohromady a začalo se zdržovat. Několik měsíců pak kolovaly drby, které Wanted 2 střídavě oživovaly či pohřbívaly, až nakonec zavládlo naprosté ticho. A to trvalo... dodnes.

Film totiž podle všeho vstává z mrtvých a posouvá se minimálně do scenáristické fáze. Derek Haas a Michael Brandt, duo zodpovědné za jedničku, na povel Universalu usedlo zpět za psací stroje. A dostalo za úkol skočit pár let dopředu a naservírovat nám Wesleyho další krvavé dobrodružství.

Bude u něj i Timur Bekmambetov? V tuhle chvíli těžko říct, protože na debaty o režisérovi ještě nedošlo. Očividně se ale počítá s návratem Jamese McAvoye do hlavní role (je možné, že se sequelu upsal už kdysi), a zpět by teoreticky mohli být i Morgan Freeman nebo Angelina Jolie. Ano, nedává to valný smysl a Angelina svoji účast už jednou letmo popřela. Ve světě Wanted se ale normální věci příliš nedějí, takže nám nezbývá než čekat, kam se dítko Marka Millara pohne tentokrát. Snad ne zpět do "developement hell".

-----

Vytáhni v hospodě: Wanted se natáčelo v Chicagu v době, kdy opodál vznikal Temný rytíř. Mark Millar, ukecaný tvůrce comicsového Wanted, se proto jednoho dne vplížil na vedlejší plac, aby si prohlédl silně střežený Batpod. Načapala ho přitom ale ochranka, která jej ve spolupráci s producentkou filmu rychle vykázala zpět do reality.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace