Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Profesor X jako Elton John?


ikona
st39.6
james mcavoy
Elton John je Rakeťák. Kdo si ho zahraje? 

Elton John chystá životopisný film o ... Eltonovi Johnovi. Měl by se jmenovat Rocketman (ano, chápete správně, je to podle stejnojmenné písničky) a John si od něj slibuje něco víc než klasický životopis. Máme se prý těšit na silně vizuální podívanou. No dobře.

Na scénáři pomalu začíná pracovat Lee Hall, což je člověk zodpovědný za Billyho Elliota - právě na něm s Johnem spolupracoval naposled. Johnův život prý nabízí dostatečné množství zajímavých epizodek k tomu, aby se podle něj dal natočit pořádný film, což bychom měli scenáristovi Billyho Elliota věřit. Otázkou tedy zůstává: Kdo bude režírovat a kdo ztvární hlavní roli?

Zatímco o člověku, který by se o onu vizuální nálož měl postarat, ještě nevíme, o obsazení hlavní role už se začíná spekulovat. Podle skotského The Sun by jím měl být James McAvoy. Představa je to sice pěkná, protože McAvoy je jednak výborný herec, druhak díky svému medovému hlásku a roztomilému kukuči skvělý adept na ztvárnění gaye. Jenže The Sun je přibližně stejně důvěryhodný zdroj informací jako tuzemský Blesk. Šance na to, že McAvoye v hlavní roli Rocketmana uvidíme, je tedy přibližně čtyřprocentní. Chápete? Čtyřprocentní!

Koho byste jako Eltona Johna viděli vy?

---

Vytáhni v hospodě: Dneska si McAvoye všichni asociují především s Profesorem X, zkusme ale zavzpomínat i na světlejší okamžiky jeho kariéry, vždyť hrál třeba pana Tumnuse v Letopisech Narnie!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace