Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Robocop s tváří Magneta?


ikona
KarelR
jose padilhamichael fassbenderrobocop
Tady někdo nemá úplně špatný nápad... 

Reboot Robocopa měl dlouho v rukách Darren Aronofsky, nakonec ho sice musel opustit. V MGM to pak chvíli vypadalo, že půjde celý projekt ke dnu, kupodivu se ale našla víc než hodnotná náhrada. José Padilha, režisér Tropa de Elite 1 a 2, by neměl mít s drsným akčňákem sebemenší problém. Všechno tak do velké míry záleží na tom, koho obsadí do hlavní role, protože představitel Robocopa musí hrát především bradou. Naštěstí to ale vypadá, že má Padilha o své vysněné bradě docela jasno. Moc rád by si zapůjčil tu, kterou končí obličej Michaela Fassbendera.

Německý objev se s Padilhem zatím ještě ani nesetkal. To ale neznamená, že o jeho úmyslech neví (schůzka je prý blízko). A jestli má jen trochu rozumu, bude o nich minimálně uvažovat. Tuhle ikonickou roli by totiž zvládnul levou zadní, a i když stále není jasné, jak se osmdesátkový superpolda porve s dnešní realitou, kombinace Padilha - Fassbender by byla slušným počátečním kapitálem. "Magneto" má navíc docela prázdný diář, jelikož v poslední době odmítal spát a jenom přebíhal z placu na plac (letos 5 filmů!), a nyní si užívá trochy klidu než začne točit nový film Jima Jarmusche a propagovat Scottova Promethea. Produkci, jejíž start Padihla plánuje zhruba na únor nebo březen příštího roku, by tedy v pohodě stíhal. Dostali by od vás požehnání, kdyby roli vzal?

-----

Vytáhni v hospodě: Robocop 2 je posledním celovečerním filmem Irvina Kershnera, režiséra Impérium vrací úder.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace