Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor 2 nám odhalí další světy


ikona
KarelR
captain americamarvelthor
A kdo by ho mohl režírovat? 

Není radno říkat hop, dokud režisér nepřesk... nepodepíše. Spousta lidí pár týdnů žila v dojmu, že se dvojky Thora ujme televizní harcovník Brian Kirk. Jenže ouha. Režisér pár dílů Hry o trůny nebo Dextera se prý s Marvelem kreativně ani finančně příliš nepohodl. A nejžhavější kandidát na druhé krocení boha hromu je fuč.

Co s tím? Samozřejmě další hledání, které v tuhle chvíli skončilo u Patty Jenkins. Kdo to je? A co to křestní jméno? Inu, tuhle paní si dost možná (ne)pamatujete jako filmařku, která přihrála Charlize Theron jejího jediného Oscara. A je to právě režisérka Zrůdy nebo pilotu The Killing (nominace na Emmy za režii), kdo nyní začal s Marvelem vyjednávat o režii Thora 2.

Překvapení? Pořádné, a možná až maličko nepříjemné. Obzvlášť ve světle toho, že film pevně směřuje k určenému datu premiéry (26. července 2013) a měl by být mnohem epičtější než jeho předchůdce. Jak říká marvelácký kápo Kevin Feige, Thor 2 se bude soustředit na hlavního hrdinu "a jeho společnou cestu s Jane Fosterovou, jeho nový vztah s otcem a také širší dění v Devíti říších". Což znamená, že se kromě Chrise Hemswortha a Toma Hiddlestona vrátí na scénu i Natalie Portman a Anthony Hopkins a že se určitě podíváme za hranice Země, Asgardu a Jotunheimu.

Ještě dlouho se zřejmě nedozvíme, které světy nám v Marvelu plánují ukázat. Každopádně by nás ale měla čekat velká comicsová jízda, která snad ladně zapadne mezi Mstitele (ano, český distributor se rozhodl nevydělat na Avengers) a druhého Kapitána Ameriku, který by podle nejnovějších spekulací Chrise Evanse mohl dorazit v roce 2014. Díky, Chrisi... ale tak nějak jsme to stejně dávno tušili.

-----

Vytáhni v hospodě: Oficiální oznámení, že bude režírovat Thora, zastihlo Kennetha Branagha na prknech londýnského West Endu. Hrál tam po boku Toma Hiddlestona, který jeden večer vtrhnul do jeho šatny, mával prázdným kanystrem jako Mjolnirem a křičel: "No tak, Kene, co myslíš?" Branagh odpověděl: "Nikdy nevíš, drahoušku, už se staly i divnější věci", a o dva měsíce později už Hiddleston bojoval o roli Thora, aby se nakonec stal Lokim.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace