Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo, kde, s kým... 37/2011


ikona
Mr. Hlad
kdokdekdy
Koho dalšího uvidíme v The Expendables 2? Jak to vypadá s dalším remakem Vlkodlaka? A jaká hudební legenda by mohla dostat svůj film?  

V dramatu Roberta Zemeckise The Flight se vedle Denzela Washingtona objeví i Bruce Greenwood nebo Don Cheadle. Danny McBride a Craig Robinson rozšíří obsazení apokalyptickékomedie Jay and Seth vs. the Apocalypse. 50 Cent se objeví vedle Nicolase Cage a Johna Cusacka v thrilleru o sériovém vrahovi na Aljašce The Frozen Ground. Vraždy a únosy bude řešit nejspíš i Charlize Theron v Cities of Refuge. Paula Patton, Jason Bateman a Alexanser Skarsgard se sejdou u nezávislého dramatu Disconnect, které se podívá na to, jak nové technologie, jež by měly lidi spojovat, likvidují rodiny a společenský život.

Mary Elizabeth Winstead a Aaron Paul se sejdou v komedii Smashed o jednom manželském páru, který hodně chlastá. Když se však žena rozhodne zkusit žít bez alkoholu, začne to ve vztahu povážlivě skřípat. Jackie Earl Haley se objeví ve Steven Spielberg|Spielbergově Lincolnovi. V The Expendables 2 uvidíme i Liama Hemswortha, což by mohlo znamenat, že neuvidíme Taylora Lautnera. Stephen Rea a Steven Bauer si zahrají v nové verzi Vlkodlaka, která půjde rovnou na DVD a nebude mít s posledním filmem nic společného. Rachel Nichols se objeví v nezávislém dramatu A Bird of the Air, v němž se díky papouškovi setkají dva lidé s životy, které nejsou zrovna ideální.

Indonéská akční pecka The Raid se dočká amerického remaku. Jon Turteltaub chystá komedii Las Vegas, což by měla být prý Pařba ve Vegas pro důchodce. Warren Beatty pracuje na biografii Howarda Hughese. John Singleton a Ice Cube by rádi natočili biografii kapely N.W.A., ve které Ice Cube v osmdesátých letech začínal.

-----

Vytáhni v hospodě: Scénář k Jay and Seth vs. the Apocalypse píší mimo jiné Seth Rogen a Evan Goldberg. Ti dva jsou kamarádi už od dětství a první nástřel scénáře k Superbad vznikl, když jim bylo třináct let!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace