Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Gosling jako špión?


ikona
st39.6
ryan goslingsteven soderbergh
Ryana Goslinga bude brzy chtít každý 

Ryan Gosling bude nejen díky Drive v příštích měsících hodně žádaným hercem, což mimo jiné znamená, že jeho jméno uvidímě přišpendlené ke každému druhému filmu v pre-produkčním stádiu. Jako třeba The Man from U.N.C.L.E.

Na remake televizního seriálu ze šedesátých let by měl dohlížet režisér Steven Soderbergh a původně v něm měl ztvárnit hlavní roli George Clooney. Ten ale od projektu nedávno odstoupil, a tak čeká špionážní thriller obsazování hezky odznovu. Hledají se především dva špióni - film totiž vypráví o Napoleonu Solovi, americkém špiónovi, pracujícím pro U.N.C.L.E. (United Network Command for Law and Enforcement), a o jeho ruském kolegovi Iljovi Kuryakinovi, kteří se spojí v boji proti agentuře T.H.R.U.S.H. (Technological Hierarchy for the Removal of Undesirables and the Subjugation of Humanity ... uff). Amerického špióna měl původně hrát Clooney, kdo po něm roli převezme, se zatím neví. Známe ale favority pro roli jeho ruského kolegy.

Mezi nimi je právě Ryan Gosling. Ještě ale nejásejte, Ryan je totiž jen součástí velikého seznamu, na kterém je rovnou dvacet dalších herců. Gosling každopádně patří spolu s Josephem Gordon-Levittem a Alexanderem Skarsgardem k favoritům. Všichni tři jsou přitom skvělí sympaťáci, takže těžko fandit výhradně jen jednomu z nich. Stejně nakonec bude všechno úplně jinak a hlavní role Soderbergh v tomhle retro-thrilleru (film se má odehrávat v šedesátých letech) obsadí někým úplně jiným. Jaké z vycházejících hvězd byste chtěli vidět bojovat bok po boku vy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace