Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #106 o zadku Scarlett Johansson


ikona
st39.6
Nahá Scarlett Johansson, Batman a nesmrtelný Nicolas Cage 

Vypláchnout ústa a z hluboka dýchat! Návrat týdne

Jmenuje se Max Payne, baví ho alkohol, má děsnou smůlu na ženské a se slow-motionem si rozumí lépe než Neo. Tahle herní legenda to pod režijním vedením Johna Moorea před třemi lety dotáhla i na stříbrná plátna. S našlapanými vizuály, ale s nevhodným obsazením hlavní role a s mizerným příběhem. Nadšení jsme z něj nebyli. Teď se Payne vrací, místo filmu to ale zkouší raději tam, kde mu to šlo nejlépe: na počítačích a na herních konzolích. Třetí Max Payne se před pár dny představil v prvním traileru a nám tak dává nejen naději, že si po dlouhé době pořádně zastřílíme, ale také že by se mohl objevit někdo, kdo Paynea v Hollywoodu zrestartuje a natočí konečně adaptaci, která bude za něco stát.

Tričko týdne

"Noooo", zařval Darth Vader na Blu-ray na konci Star Wars a fanouškům ságy zůstal rozum stát. Ano, Lucas se pustil do dalších změn, i když tentokrát ani zdaleka ne tak rozsáhlých, jako při předchozích re-releasech Star Wars. Nicméně Vaderovo "Noooo" při zvedání Imperátora nad hlavu vzbudilo nemalé pozdvižení. Jestli vás Lucas také naštval a chcete to dát najevo, kupte si tohle tričko. Až v něm půjdete po ulici, všichni určitě budou moc dobře vědět, vo co go.

Easter egg týdne

Když se nějaký filmař rozhodne vložit do svého filmu drobný easter egg, většinou se to řeší ještě během kinopremiéry, případně při uvedení filmu na DVD (vzpomínáte, jak všichni hledali R2-D2 ve Star Treku?). Nicméně rozluštění tohoto easter eggu má drobné zpoždění - konkrétně třicet let. Nebo snad chcete říct, že jste si všimnuli Mickey Mouse v prvním Tronovi hned po prvním zhlédnutí? Protože já osobně jsem ho i v tomhle krátkém klipu našel až po pátém puštění.

Nicolas Cage týdne

A je to venku! Nicolas Cage je nesmrtelný! Thanatosský archív (neptejte se...) při scanování desítky let starých fotografií narazil na jednu zatraceně podezřelou. Na snímku z roku 1870 totiž sedí sám Nicolas Cage. Jak je to možné? Těžko říct, na konspirační teorie máte v diskuzi místa dostatek. Mluví se o upírech, jízlivější povahy vsázejí spíš na zombie, osobně jsem se ale smířil s tím, že Nicolas Cage je prostě Bůh. Možná i proto jeho sto čtyřicet let stará fotografie vyjde na celý milion dolarů.

Náhodička týdne

Já vám to říkal! Když se před kinopremiérou Green Lanterna objevily fotky nahé Blake Lively, kterak pózuje před zrcadlem a fotí se, jak jí pánbůh stvořil, byla to jedna z prvních vlaštovek nových reklamních kampaní progresivních umělců z marketingového oddělení. Teď se totiž situace opakuje. Vyšel první trailer na We Bought a Zoo, ve kterém hraje jednu z hlavních rolí Scarlett Johansson, a co se nestalo! Na internetu se souběžně objevily fotky nahé herečky, kterak stojí před zrcadlem a fotí svůj božsky tvarovaný zadek. Náhoda? Jasně! Obzvlášť vzhledem k tomu, že byl její telefon hacknutý už před několika měsíci. Google pravděpodobně umíte používat všichni, takže už chudince Scarlett v druhém okně okukujete poprsí. Chcete víc? Mile Kunis prý někdo ukradl telefon, kde měla také pár nahých fotek. Jenže ne svých. V jejím telefonu je jen penis Justina Timberlaka. Asi chystá koncertní šňůru.

Kampaň týdne

Použijte Sílu proti rakovině! Takový je nový slogan, který spojuje kultovní ságu Star Wars s bojem proti zákeřné chorobě. Tohle video se internetem šíří rychlostí blesku a ze všech stran se ozývá, jaká je to pecka. Mě nebaví. Ale dobrý skutek je dobrý skutek, ne?

Rozbor týdne

Temný rytíř je skvělý a vděčíme za to především Christopheru Nolanovi. Tenhle výborný režisér má ale jednu hodně velikou slabinu, kterou obzvlášť u hollywoodských blockbusterů nevídáme úplně rádi: vůbec si nerozumí s akcí. Jim Emerson si toho všiml a jal se proto dvacetiminutového rozboru honičky v Temném rytířovi, která končí dopadením Jokera. Pokud vám na ní pár věcí nesedělo, nebo jste si občas připadali dezorientovaní, dvacítku s Emersonem si určitě dejte. Vysvětlí vám, proč. A věřte, že už se pak na jeden z akčních vrcholů Temného rytíře nebudete nikdy koukat jako dříve.

"Sklapni" týdne

Jedním uchem dovnitř, druhým ven. To je jedno z krajních řešení, jak se vyhnout obsahu řečí, které vás absolutně nezajímají. A nebo to můžete řešit trochu radikálněji. Prostě onomu řečníkovi říct, ať už konečně sklapne! Ve filmu to dělají podstatně častěji, než si to většina z nás vyskouší v reálném životě. Chcete se od filmových postav přiučit? Tak si dejte tuhle stovku nejlepších filmových "Shut up!".

Sestřih týdne

Pokud patříte mezi muže, kteří žijí v domnění, že se ženským líbí především chlapi s hrudí zarostlou jak Méďa Béďa a ještě k tomu věříte, že nejvíce slečen nabalíte na absolutní (nebo spíš absurdní) projev geekoidnosti, máme pro vás jednu radu do života: sežeňte si psychiatra. Pokud to nepomůže a budete i nadále žit v iluzi, že je všechno v pořádku, nechte se inspirovat u tohoto mladíka. Ten si nechal v pralese, který mu roste na hrudi, vyholit logo Transformerů. A ještě se tím chlubí na internetu. Maminka je na něj určitě pyšná. A přítelkyně furt nikde.

Duel týdne

V minulém týdnu jsme se dozvěděli, že se vám líbí především drahé blockbustery (vy povrchní bídáci!), nejvíce pak nová Planeta opic a X-Men. Tento týden naopak nahlédneme do budoucnosti. Na kterého z nových Spielbergů se těšíte víc? Na digitálního Tintina, nebo na uplakaného War Horse?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace