Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mitch Buchannon se blíží


ikona
Mr. Hlad
baywatch
Dočkáme se nakonec filmové verze Pobřežní hlídky?  

Pobřežní hlídka byl seriál, který v devadesátých letech sledovali všichni. A kdo tvrdí, že ne, ten neměl televizi, nebo kecá. Mitche Buchannona a jeho partu neohrožených plavčíků znal každý. Popularita seriálu se však neodvíjela od kvalitních hereckých výkonů nebo chytrých zápletek, ale od dlouhých zpomalených záběrů na běžící plavčice a jejich pohupující se vnady. Zkrátka to fungovalo a není důvod myslet si, že by to na dnešní diváky nezabralo. O tom, že bychom se mohli dočkat filmu, se mluví už spoustu let, teď to ale vypadá, že se konečně něco děje.

Tvůrce chváleného seriálu Zachraň mě Peter Tollan teď oznámil, že právě dokončil scénář, jenž momentálně putuje do rukou šéfů Paramountu, kteří se rozhodnou, jestli se do filmu pustí, nebo to zkusí znovu. Tollan tvrdí, že jeho verze Pobřežní hlídky je sice komedie, ale v žádném případě nemáme čekat parodování původního seriálu a nedojde ani na „film, který je schválně tak špatný, až se budete bavit.“ A vlastně z původním seriálem nebude mít skoro nic společného. Prý nás čeká úplně jiný přístup a úplně jiní hrdinové, ačkoliv role pro Davida Hasselhoffa a Pamelu Anderson v příběhu jsou. Sám Tolan přirovnává svůj scénář ke starší komedii s Billem Murrayem Lampasy, v níž se parta kámošů přihlásila do armády a zcela seriózní výcvik změnila ve frašku.  Místo armády si dosaďte kurz pro plavčíky a máte hotovo. No a proč nakonec ne?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace