Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chystá Arnold další projekt?


ikona
Mr. Hlad
arnold schwarzenegger
Bývalý guvernér se hodlá pořádně opřít do oživené své filmové kariéry 

Na to, až se Arnold vrátí, jsme čekali docela dlouho. Bývalému Terminátorovi je sice čtyřiašedesát, ale jeho akčně-důchodcovský kolega Sylvester Stallone předvedl v posledním Rambovi a v The Expendables, že věk není v tomhle žánru zase až takový problém. Arnold se teď hodlá naplno vrátit do Hollywoodu a my už víme, že by se měl objevit v The Expendables 2, kde ho ovšem čeká pravděpodobně opět spíš cameo než plnohodnotná role. Na tu si musíme počkat až u The Last Stand, což by měl být příběh stárnoucího šerifa, jenž jako jediný může zabránit šéfa drogové mafie, který chce zdrhnout se svým gangem do Mexika. Režie se ujme korejský akční zázrak Jee-woon Kim.

Schwarzenegger si však už pravděpodobně našel další projekt. Momentálně krouží okolo nezávislého akčního thrilleru Captive. Tady by si mohl zahrát amerického milionáře, jenž je v Brazílii unesen a gangsteři za jeho propuštění požadují výkupné. Jediný, kdo mu může pomoci, je místní detektiv specializující se právě na takovéhle únosy. Captive by neměl být velký akční film a hlavní hrdina údajně stráví většinu času zavřený v obrněné dodávce, ze které se bude pokoušet dostat. Prostě něco jako Ryan Reynolds v Pohřben zaživa. Takováhle role bude od Schwarzeneggera vyžadovat víc herecké schopnosti než muskulaturu, otázka je, jestli na to má. Těšíte se? Bojíte se?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace