Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Van Damme a Norris potvrzeni pro Expendables 2?


ikona
Mr. Hlad
the expendables 2
S účastí legend akčního žánru to vypadá čím dál tím pravděpodobněji 

O tom, že by se v The Expendables 2 mohli objevit třeba Donnie Yen, Taylor Lautner, John Travolta, Nicolas Cage, Jean-Claude Van Damme nebo Chuck Norris, už jsme psali několikrát. Vždycky šlo však spíš o přání fanoušků nebo o nepotvrzené informace. Dnes se situace mění. Společnost Millenium Film totiž na svých stránkách vyvěsila profil druhých Postradatelných a v obsazení vidíme právě i Van Damma a Norrise. Pořád může jít o omyl, náhodu nebo prostě jen o chybu, na druhou stranu kdo jiný než Millenium Films by měl mít jasno v tom, kdo se v jejich filmu objeví? A jako bonus tu najdeme i jméno Scotta Adkinse. Ten sice nepatří mezi akční hvězdy let minulých, ale v současnosti byste jen těžko hledali někoho, kdo by dokázal se Slyem a jeho partou držet krok lépe než on.

Krom obsazení dvou akčních legend tu je i nástřel děje, který ale jen potvrzuje to, co se šeptalo už dávno. Zápletka se bude točit okolo smrti postavy Mickeyho Rourka, jehož dcera se rozhodne tatínka pomstít a zlikvidovat brutálního diktátora. Celá akce se ale pokazí, a tak musí nastoupit Slyův all-star team. O roli Chucka Norrise nic nevíme, ale Jean-Claude Van Damme by si údajně mohl zahrát bývalého člena The Expendalbes, jenž  přešel na druhou stranu a založil si vlastní komando, které teď pracuje pro záporáky. A Scott Adkins by měl být členem právě Van Dammova týmu. Podle Millienium Films navíc máme očekávat i návrat všech starých známých, takže dorazí Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Terry Crewes, Dolph Lundgren, Jason Statham, Randy Couture a podle všeho i Jet Li, s jehož účastí to vypadalo bledě.

UPDATE: Arnie a Bruce už jsou potvrzeni definitivně.

Teď jen musíme doufat, že to celé nespunktoval nějaký přespříliš zapálený fanoušek prvního dílu, který shodou okolností dělá pro Millenium Films.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace