Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Willis shání režiséry


ikona
Mr. Hlad
bruce willisdie hard
Kdo bude točit pátou Smrtonosnou past a dvojku Red? 

Bruce Willis moc dobře ví, jak si hlídat kariéru. Vždycky, když bude potřebovat peníze nebo bude chtít ujistit fanoušky o tom, že ještě pořád patří mezi největší hvězdy, může natočit pátou Smrtonosnou past. O tom, že se John McClane vrátí, se mluví už docela dlouho. A teď už dokonce víme, kdo mu k návratu pomůže. Za kameru se postaví John Moore. Tenhle režisér nejspíš moc fanoušků nemá, protože je zodpovědný za hodně velké zklamání v podobě Maxe Payna, ale na druhou stranu s kamerou to docela umí a akční scény taky zvládá a zatím mu klacky pod nohy házeli většinou scénáristé. A protože teď scénář píše Skip Woods, jenž si s logikou tyká asi jako my s tibetskou poezií, trochu se bojíme. Před pár měsíci se navíc objevily drby, že John McClane bude bojovat v Rusku po boku svého syna proti mafii a že to vůbec bude dost velká divočina. No uvidíme, Moore je s trochou štěstí schopný natočit dobrý akční film, když mu ho někdo slušně napíše. A Lenu Wisemanovi jsme u čtyřky taky moc nevěřili.

Každopádně Willis nemá v plánu oživit jen Johna McClanea, vrátí se totiž i v roli superagenta-důchodce Franka Mosese, jehož jste mohli vidět vloni v celkem slušném a úspěšném RED. Dvojku už ale nebude točit Robert Schwentke, jenž pracuje na zombie detektivce RIPD s Jeffem Bridgesem a Ryanem Reynoldsem. Na jeho místo by však mohl zasednout Breck Eisner, který režíroval Saharu nebo nedávné Podivné, ve kterých dokázal, že umí i s celkem malým rozpočtem udělat docela zajímavou podívanou. Studio zatím neukecalo k návratu nikoho dalšího, ale producenti se vyjádřili v tom smyslu, že by minimálně část herců rádi viděli i ve dvojce. Willis bude mít zkrátka fofr.

Osobně ale i tak říkám, že bych měl klidnější spaní, kdyby se ti režiséři prohodili.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace