Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Superman bez slipů


ikona
st39.6
supermanzack snyder
Špionážní fotky z natáčení Snyderova Supermana odhalily superhrdinův kostým v celé kráse. Něco mu chybí ... 

Považuji se za docela velkého fanouška filmového Supermana. Nadšení možná nikdy nepřesáhlo do vyhledávání comicsových sešitů nebo třeba sbírání pláštěnek (i když by se pár triček s eSkovým emblémem našlo;), ale Supermana mám prostě rád. Singerovu oldschoolovou poctu zbožňuji, na Blu-ray kolekci všech filmů myslím při každé návštěvě hospody, když oželím poslední pivo, aby na ní zbyly peníze. Takže jsem ochotný skousknout hodně, některé věci bych ale na plátně nepřežil. Třeba Nica Cage jako syna Kryptonu, nebo další pokus Tima Burtona odlišit se od zbytku světa s oblekem, připomínajícím prodejnu neonových zářivek. A teď mám drobné dilema: bude se mi líbit Snyderův Muž z oceli?

To je otázka, která teď asi vrtá hlavou nemalému množství opravdových fanoušků. Snyder je sice zárukou libové akce, takže by konečně mohl využít Supermanův potenciál (což se zatím ve filmech nepodařilo přibližně nikomu), ale s novým režisérem přichází také nová vize. A člověk zodpovědný za Třístovku, uběhaný Úsvit mrtvých, Watchmen a za Sucker Punch očividně na tradicích nelpí, takže se hned po první fotce comicsového bijce v novém obleku začaly objevovat rozporuplné reakce. Je nový kostým pěkný, nebo není? Největším ukazatelem divácké spokojenosti samozřejmě budou až tržby. To nejdůležitější ale na obrázku vidět nebylo: rozkrok. Ehm.

Ten odhalily až špionážní fotografie nedočkavců, kteří vymetají natáčecí lokace většiny velkofilmů a zpoza keřů fotí spoileroidní obrázky. Díky nim máme možnost nahlédnout na nový kostým v celé jeho kráse a první, co člověku při takovém pohledu trkne, je absence červených slipů.

Jsme v jednadvacátém století, který blázen by si přes lyžařskou kombinézu natahoval slipy, že? Jenže tak to potom také dopadá - Superman vypadá, jak kdyby se před chvílí vrátil ze světového šampionátu v superslalomu. Což je samozřejmě dáno především absencí pláštěnky, ani ne tak červených spoďárů. Jenže otázkou teď je: když Snyder Supermana přinutil k odhození slipů, bude se snad Muž z oceli filmem poflakovat bez červené pláštěnky? Ztrátu spodního prádla fanoušci ještě skousnou, ale červená záclona, to je něco jiného. A právě tak to podle špionážních fotek vypadá: Superman bude možná červený doplněk sundavat, i když samozřejmě ne pokaždé.

UPDATE: V galerii máme čistší foto - i s pláštěnkou.

Všechno je to nakonec jen otázkou stylizace. Na špionážních snímcích funguje máloco. Osobně stále věřím, že až uvidíme nového Supermana v prvních trailerech, budeme hledat čelisti pod stolem. První (tedy vlastě druhý) pohled na modernizovaný kostým však dává zrodit spoustě otázek a hlavně nepříliš nadšených reakcí. Však ono je to také o zvyku. Za posledních dvacet minut, co tenhle text dávám dohromady, po fotkách pořád pokukuji a ono počáteční zděšení jako by vyprchalo. A nezapomeňte: teď tam vaše zraky možná směřují, ve filmu samotném se ale jen těžko budete věnovat jen superhrdinovu rozkroku. Co si tedy o novém obleku Muže z oceli myslíte?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (58)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace