Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zoe Saldana chce být andílek


ikona
st39.6
zoe saldana
Zoe Saldana vyhlíží svůj další filmový projekt. 

Zahraniční kritici sice z Colombiany, která si v Americe odbyla premiéru na konci minulého týdne a u nás se objeví za čtrnáct dní, nikterak nadšení nejsou, ale film vlastně splňuje přesně to, co sliboval už v trailerech: je to akční béčko o pomstě. V hlavní roli jedna nesmírně fešná ženská a kvantum akčních scén. Nic víc, nic míň.

Pokud to na vás bude fungovat a pokud se vám bývalá Na´avi neokouká, nemusíte se bát, že by případný neúspěch Colombiany nějak ohrozil hereččinu budoucí kariéru. Zoe totiž už teď plánuje, v jakém filmu se objeví příště (samozřejmě krom Star Treku, v tom jí uvidíme zcela jistě). Mělo by to být fantasy Dominion.

Jeho zápletku zná jen hrstka lidí, kteří četli nástřel scénáře od Deana McCrearyho a Chestera Hastingse (ani jednoho neznáte, jejich scenáristický debut You´re My Angel si ještě neodbyl premiéru a jelikož v něm nehraje nikdo známý, zřejmě ho nikdy neuvidíte). Zoe by si v něm měla střihnout postavu, která bude napůl člověk a napůl anděl (ano, výše zmíněné scenáristické duo má očividně slabost proi okřídlené boží bojovníky), což zní přinejmenším zajímavě.

Samozřejmě nad projektem levituje spousta otazníků. Rozpočet? Producent? Režisér? Nikdo nic neví. To, že je teď Zoe filmu upsaná, by ale Dominionu mohlo zajistit docela solidní finance a snad i nějakého šikulu za kameru. Protože ať už film bude o čemkoliv, asi se nebude jednat o nějaké romantické drama, ale spíš o akční nářez, který samozřejmě nějakou oporu ze zelených bankovek potřebuje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace