Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Další vysnění Postradatelní


ikona
KarelR
the expendables 2
Koho chce Stallone do dvojky Expendables... tentokrát? 

Ano, další novinka o Expendables 2. Litujeme všechny, které druhý sraz akčních star nezajímá. Dokud se ale bude kolem pokračování Slyova megaakčňáku něco dít, MovieZone se o to ráda podělí. Není tomu tak dávno, co jsme řešili údajnou nabídku role pro Donnieho Yena. Ta se nyní potvrdila, a zatímco Donnie čeká na scénář, aby mohl kývnout nebo ne, na internet protekl (zhruba osmdesátýšestý) seznam dalších herců, které mají Stallone a režírující Simon West v hledáčku.

Pár těch jmen už jsme slyšeli předtím, pár je nových (a nečekaných) a pár kupodivu chybí (třeba Willis). O kom se tedy uvažuje? O Schwarzeneggerovi, Travoltovi, Norrisovi a Van Dammovi už dlouho víme. Poprvé se ale kolem projektu začala točit následující čtyři jména: Nicholas Cage, Christian Slater, Christopher Lambert a Taylor Lautner. Že jste právě absolvovali solidní výbuch smíchu? Inu, není se za co stydět. "Wolfboye" asi čekal málokdo. Ti ostatní ale rozhodně stříleli lidi v době, kdy se po plátnech proháněla postradatelná skvadra, a proto relativně dávají smysl. Dnešní otázka je tak jednoduchá? Koho byste brali a koho "jako fakt ne!"?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace