Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Barbarská soutěž s Conanem


ikona
Mr. Hlad
conansoutěž
U Croma! Zasoutěžíte si s největším filmovým drsoňem letošního léta?  

ve čtvrtek 18. srpna se ve 20:00 v kině Atlas uskuteční MovieZone projekce filmu Barbar Conan. A protože jde o film, na který jsme čekali docela dlouho, jsme na něj zvědaví a věříme, že i vy, určitě stojí za to zasoutěžit si o nějaké ty barbarské ceny. Pokud tedy správně odpovíte na tří nepříliš záludné otázky a budete mít trochu štěstí, můžete se těšit na jeden z deseti filmových balíčků. V každém z nich najdete DVD Barbar Conan s Arnoldem Schwarzeneggerem, dále pak asijskou fantasy řezničinu Goemon a v neposlední řadě i plakát k novému Barbaru Conanovi. Takže jdeme na otázky:

1) První film s barbarem Conanem vznikl už v roce 1982. Kdo byl jeho režisérem?
2) Představitel nového Conana Jason Momoa si zahrál barbara v letošním seriálovém hitu Hra o trůny. Jak se tenhle barbar jmenoval?
3) Tvůrce Conana Robert E. Howard má na svědomí i další hrdiny. Film s jedním z nich jsme mohli vidět v českých kinech v loňském roce. Jak se film i hrdina jmenují?

Odpovědi (pokud možno správné) posílejte na mail souteze@moviezone.cz a do předmětu napište Soutěž Conan. Zúčastnit se mohou naši čeští i slovenští čtenáři a uzávěrka soutěže je v neděli 21. srpna, tak si pospěšte. Tak vám držíme palce a doufáme, že se uvidíme ve čtvrtek v osm v kině Atlas.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace