Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zachrání Stephen King Kennedyho?


ikona
Mr. Hlad
stephen king
Stephen King a kámoš Hannibala Lectera cestují časem 

Není to ani 24 hodin, co jste se mohli dočíst, že David Yates plánuje adaptaci knihy Stephena Kinga Svědectví. A už tu máme další kousek od tohohle spisovatele. Tentokrát se nebude adaptovat žádná klasika, ale jeho nejnovější a zatím nevydaná kniha s názvem 11/22/63. Hlavním hrdinou má být pětatřicetiletý učitel Jake Epping, jenž si přivydělává tím, že učí i dospělé. Jednoho dne se mu dostane do rukou esej žáka, který popisuje, jak jeho otec v šedesátých letech umlátil kladivem jeho matku a sourozence. To samo o sobě s člověkem docela zamává, Jake navíc ale zjistí, že v místní restauraci je něco jako portál, který ho může přenést do roku 1958. Jake tak může zachránit nejen život rodičů svého studenta, ale i prezidenta Kennedyho.

Samozřejmě se to celé nejspíš patřičně zamotá a budou problémy, každopádně budeme cestovat časem a podle Stephena Kinga si budeme užívat atmosféry šedesátých let. A to opravdu naplno. Ať už si o tomhle spisovateli myslíte cokoliv, filmaře láká už dlouhé roky a ani teď neměl problém získat pro adaptaci 11/22/63 zajímavé jméno. Za kameru by se totiž měl postavit Jonathan Demme, tvůrce Mlčení jehňátek. Demme se po svém majstrštyku přesunul trochu do pozadí a točí menší filmy, ale jakmile se v traileru objeví vedle Kingova jména fráze "from the director of Silence of the Lambs", nejspíš začnou být lidé zvědaví. Dvě takovéhle osobnosti hororového žánru spolu nepracují každý den.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace