Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bruce Willis je G. I. Joe


ikona
st39.6
bruce willisg.i. joe
Bruce Willis v dalším akčním filmu. Potřebujete snad k radosti něco víc? 

Pod produkční záštitou Lorenza di Bonaventury začne zanedlouho Jon M. Chu natáčet pokračování Sommersova G. I. Joe s podtitulem Retaliation (něco jako odvetný úder). Do světa supervojáků se samozřejmě vrátí původní obsazení prvního dílu, doplní ho ale spousta nováčků: Ray Stevenson, RZA, Adrianne Palicki, nebo třeba Dwayne "The Rock" Johnson, který už mimochodem pro svou roli začal trénovat. Což podle fotek z jeho běžného dne vypadá nějak takhle:

Závist stranou (kdo by chtěl být takový namakaný hromotluk, dneska přece letí geekové ... ehm), Johnson není posledním přírůstkem hvězdného obsazení. Opět se totiž začíná mluvit o tom, že by si jednu z klíčových postav světa G. I. Joe mohl zahrát Bruce Willis, který momentálně jedná s producenty. A koho by ztvárnil? Generála Joea Coltona.

Nelekejte se, pokud vám to jméno nic neříká. V Česku ostatně zas tak moc fanoušků G. I. Joe postaviček a pohádek není. Colton v comicsech z osmdesátých let zakládal bojovou jednotku G. I. Joe a je tak vlastně prvním supervojákem téhle frančízy. Pokud se v sequelu opravdu objeví, pravděpodobně bude představovat jakéhosi mentora, který bude z rukávů vytahovat jednu suchou hlášku za druhou. A víte co? Vůbec bych se nedivil, kdyby součástí nějakého ohromného, scenáristicky výživného zvratu byla i jeho zrada ... ale to už jen hádám. Každopádně ptát se, jestli byste chtěli v téhle roli Willise vidět, bude zbytečné. Willis se zatím ve filmu, ve kterém by ho někdo nechtěl, za celou svou kariéru objevit nestačil.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace