Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hříšný tanec má režiséra


ikona
st39.6
dirty dancing,
Remake taneční klasiky se rozjíždí pod dohledem režiséra This Is It 

Oscarové "I ´ve haaaad the time of my liiiife" dneska zazní na každé správné osmdesátkové diskotéce a všichni se při tom pokoušejí napodobit ladné latinsko-americké pohyby mladičkého Patricka Swayzeho a Jennifer Grey. Zanedlouho ale budeme napodobovat někoho jiného. Že se chystá remake Hříšného tance, víme už dlouho, teprve teď se ale začaly hýbat ledy a studio Lionsgate hlásí: nový Hříšný tanec je momentálně prioritou.

Castingoví manažeři se proto rozletěli do všech koutů roztancované Ameriky, aby začali hledat novou ústřední dvojici. Kdo nahradí nenahraditelnou Jennifer Grey a Patricka Swayzeho? To zatím nikdo neví, minimálně o jednom už ale jasno máme: Emilea Ardolina nahradí Kenny Ortega.

To jméno vám zcela jistě něco říká, Ortega má totiž prsty snad v každém tanečním projektu posledních let - ať už jako choreograf, nebo rovnou jako režisér. Mezi jeho režijní počiny patří High School Musical filmy a Jacksonova rozlučka This Is It, jeho nejslavnější choreografickou prací potom je... první Hříšný tanec.

S faktem, že vznikne další zbytečný remake, zcela jistě se snažící svézt na vlně Step Up a podobných tanečních (3D) filmů, se smiřuje docela těžko. Když se přes něj ale člověk přenese, nezbývá než uznat, že Ortega není úplně špatnou volbou. Nebo si snad na režijní sesli dovedete představit někoho zajímavějšího? A když už jsme u těch divokých představ, jaká jména by vás napadla jako představitelé hlavních rolí?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace