Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man má jistou pátou štaci


ikona
KarelR
marvelspider-manthe amazing spider-man
U Sony se s tím nemažou! 

U každé velké comicsárny se dříve nebo později začne spekulovat o pokračování. Studio většinou měsíce mlží, herci a režisér opakují, že se dvojce nebrání, a všichni poslušně čekají na tržby prvních týdnů, aby mohlo padnout nějaké to definitivní rozhodnutí. Je to vpravdě dost otravný kolotoč, který se děje několikrát do roka. A u Sony se rozhodli, že se mu vyhnou.

Vzpomínáte na Spider-Mana 3, který i přes svoje podivné kvality vydělal skoro 900 milionů dolarů? Internet si může o právě natáčené "čtyřce" žbrblat, co se mu zlíbí. Faktem ale je, že tržby Amazing Spider-Mana také poletí do řádek stamilionů. A budou znamenat přípravy sequelu... který uvidíme 2.května 2014!

Ne, to není vtip. U Sony dobře vědí, že na Spider-Mana se bude chodit, i kdyby Peter Parker strávil celý film procházkami v ponurých ulicích a vzpomínám na svoje rodiče. A očividně tedy nemají problém s tím, ohlásit tři roky vzdálené ždímání dolarů už nyní. Je to celkem upřímný obchodní tah, hlavní účel tohohle oznámení je ale úplně jiný - Sony chce vyštípat Marvel Studios z lukrativní startovní pozice léta.

První květnový týden šly do kin Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010) a Thor (2011). Mezi nimi stihnul dobře otevřít i Wolverine (2009) od Foxů. Marvel už má zabookované následující dva roky díky Avengers (2012) a Iron Manovi 3 (2013). 2014 si ale pavoučí superhrdina takhle stíhá ukrást dřív, než tam přistane třeba Kapitán Amerika 2 nebo Ant-Man. Ano, všichni tihle superhrdinové jsou od stejného nakladatelství. Z každého ale rýžuje jiné studio, takže v kinech si vlastně konkurují.

O Amazing Spider-Manovi 2 toho v každém případě ještě moc nevíme. Scénář sice od jara píše James Vanderbilt (Zodiac) a dá se předpokládat, že Andrew Garfield a Emma Stone podepsali klasickou smlouvu na tři filmy, tudíž bychom o Petera a Gwen ve dvojce nepřišli. Tím ale veškeré jasné zprávy končí a můžou začít spekulace o příběhu, režisérovi nebo čemkoliv jiném. Snad se v nich za ty tři roky neutopíme.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace