Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Křišťálová Lupa 2011: Hlasujte pro MovieZone!


ikona
Mr. Hlad
křišťálová lupamoviezone
Pomozte MovieZone vyhrát v prestižní anketě Křištálová Lupa 2011 

Jestliže se MovieZone dostane mezi nominované, uspořádáme TrailerNight Tour po našich rodných městech.MovieZone je tu s vámi už skoro šest let. Za tu dobu vyrostla z dupaček, zbavila se dětských nemocí a dospěla, ale snad pořád zůstala stejně zábavná a hravá jako před lety.

Redakci práce pořád baví a z osobních rozhovorů i z debat na diskusních fórech máme pocit, že vy jste taky spokojení. Teď bychom rádi viděli, jak moc. 

 MovieZone potřebuje tvůj hlas!

Rozhodli jsme se, že se letos poprvé pokusíme zúčastnit (a snad i uspět) v prestižní anketě Křišťálová lupa. Pro ty, co o něčem podobném slyší poprvé, jde o všelidové hlasování, ze kterého vyjdou nejlepší a nejoblíbenější weby. Rádi bychom tedy všechny naše čtenáře požádali, aby pro MovieZone zahlasovali v kategorii Zájmové weby, samozřejmě nás ale můžete podpořit třeba i u Facebook stránky nebo u Projektu roku.

 

Abychom vás trochu motivovali, můžeme slíbit, že v případě úspěchu na tom nebudete škodní ani vy. Jestliže se MovieZone dostane mezi nominované, uspořádáme TrailerNight Tour po našich rodných městech, konkrétně bychom se viděli v Brně, Ostravě a v Ústí nad Labem nebo v Liberci.

Takže klikejte a držte nám palce. A budete odměněni!

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace