Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Expendables 2 s Van Dammem a Norrisem!


ikona
Mr. Hlad
sylvester stallonethe expendables 2
Uvidíme v sequelu akčního nářezu ty největší legendy žánru?  

Sylvester Stallone má teď sice plné ruce práce s thrillerem Bullet to the Head, kde jako nájemný zabiják spojí síly s mladým policistou a společně postřílí spoustu lidí. Zároveň ale moc dobře ví, že spousty fanoušků akčního žánru čekají na jakékoliv informace o The Expendables 2. Za kamerou Slye sice vystřídá Simon West, nikdo ale nepochybuje o tom, kdo má na place hlavní slovo. Teď se objevily NEPOTVRZENÉ informace o tom, kdo by se měl ve filmu objevit. Samozřejmě se počítá s návratem Stallona i většiny ostatních herců, takže by měli dorazit i Jason Statham, Mickey Rourke nebo Bruce Willis, jenž by si možná mohl zahrát hlavního záporáka. Znovu objevit by se mohl i Arnold Schwarzenegger, jenž se oficiálně vrátil k herectví a nejspíš by nemusel být takový problém ukecat ho na další výstup.

No a teď tu máme nováčky. V reakci na šum z bulharského studia, které má na výrobě filmu participovat, se mluví o tom, že na nabídku role nakonec doopravdy kývne Jean-Claude Van Damme. Nejspíš mu došlo, že sám už filmy fakt neutáhne a že by pro jeho kariéru bylo dobré, kdyby sklapnul, umírnil své ego a nechal slavnějšího kolegu, aby mu dovolil ještě jednou zazářit. Zvládl to Lundgren, tak proč ne Van Damme? Další posilou by mohl být John Travolta. Na první pohled možná trochu překvapivé jméno, ale Travolta spolupracoval se Slyem-režisérem na dramatu Staying Alive a původně se měl objevit i jako jeho parťák v druhém Rambovi. Travolta navíc na konci devadesátých let zazářil v hned několika zajímavých akčních rolích (Tváří v tvář, Operace Zlomený šíp), takže proč ne?

No a jako vrchol přichází teoretické obsazení Chucka Norrise. V době uvedení prvních prvního dílu koloval vtip „Proč Chuck Norris nehraje v The Expendables? Protože by film trval dvacet minut a to včetně titulků“. Realita je ale taková, že Chuck Norris by i přes fakt, že si z něj dělají srandu úplně všichni, zajistil filmu pozornost. Navíc v minulosti několikrát ukázal, že si dokáže bez problémů utahovat sám ze sebe, takže proč ne? Je mu sice přes sedmdesát, ale jeho bradka rozhodně nestárne. Radši ale zatím kroťte své nadšení, jak už bylo řečeno na začátku, zatím jsou to všechno jen drby.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace