Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Trek 2 v pohybu


ikona
KarelR
j. j. abramsstar trek 2
Co se děje s dvojkou Star Treku? Bude ji točit J. J. Abrams? 

Enterprise se začala hýbat. Bohužel ale oběma směry. Těmi veselejšími zprávami je potvrzení, že má J. J. Abrams opravdu velmi blízko k uzmutí režijního postu. Právě se totiž vrátil z dovolené, kde si dával oddych po Super 8, a po hlavě skočil přímo do příprav druhého Star Treku. Společně s Robertem Orcim, Alexem Kurtzmanem a Damonem Lindelofem (tedy se starou partou) ladí rýsující se scénář a Paramount začíná povolávat do zbraně všechny herce, kterým smlouvy velí návrat na palubu.

Na druhou stranu se ale nikam neletí zrovna světelnou rychlostí. Natáčení podle všechno nezačne dřív než v lednu 2012, a to znamená jednu zásadní věc - Star Trek 2 příští léto neuvidíme. Plánované datum premiéry  (29. června 2012) podědila dvojka G. I. Joe, jíž mimochodem zdobí nový podtitul Retaliation a herecké obsazení v čele s Channingem Tatumem, Dwaynem Johnsonem nebo Adrianne Palicki. Kéž by jen film nerežíroval John Chu, zodpovědný za koncertní celovečerák Justina Biebera... S tím už ale nic nenaděláme, G. I. Joe tedy těží z toho, že si Abrams a spol. dávají na Star Treku řádně záležet. Kdy přesně ho nakonec uvidíme, se zatím neví. V úvahu ale připadá zima 2012 nebo léto 2013. Snad se tyhle odklady náležitě projeví na jeho kvalitách, od filmu se už takhle očekávají nemalé věci...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace