Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zemeckis míří mezi monstra


ikona
Mr. Hlad
robert zemeckis
Zapomeňte na animované blbiny, teď půjde o krk 

Robert Zemeckis je jedním z nejvýznamnějších režisérů Hollywoodu. Má za sebou tak zásadní filmy, jako byly Falešná hra s králíkem Rogerem, Návrat do budoucnosti nebo Forrest Gump, posledních pár let se však pokoušel prosadit se speciální technologií na výrobu animáků, ale po propadáku Máma mezi Marťany má utrum. Díky bohu za to, protože se vrací k normálním filmům. Už příští rok bychom mohli v kinech vidět jeho drama Flight, v němž hrdinný pilot Denzel Washington zabrání letecké nehodě jen díky tomu, že se v jeho organismu nacházely drogy. Dál se Zemeckis motá okolo filmu podle série hraček Major Matt Manson, v němž by si Tom Hanks mohl zahrát kosmonauta na Měsíci.

Teď se objevil další projekt, pod který by se Zemeckis mohl podepsat. Here There Be Monsters by měl být příběh Johna Paula Jonese, hrdiny americké války za nezávislost. Ten dostane za úkol zjistit, co se stalo s několika obchodními loděmi, které na oceánu zmizely beze stopy. A při svém pátrání odhalí, že v tom nemá prsty nepřátelská Anglie ale nebezpečný a gigantický mořský plaz. Jones a jeho posádka si to s ním budou muset rozdat na férovku uprostřed vln, pokud se chtějí dostat živí domů. Scénář píše Brian Helgeland, jenž má za sebou třeba Odplatu nebo Robina Hooda. Inspiroval se prý v životě skutečného Johna Paula Jonese. Těžko říct jak moc, protože Jones s mořskými hady nejspíš nebojoval, ale živil se jako otrokář, což ve filmu asi nebude. Člověk by pak nevěděl, komu fandit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace