Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Bourne vs. Edward Norton


ikona
st39.6
bourneedward nortonjeremy renner
Nepřímé pokračování trilogie o agentu Bourneovi si vybralo záporáka. 

Universal se pokusí navázat na úspěch trilogie o agentu Bourneovi filmem, který sice o Bourneovi nebude, ale měl by s jeho příběhem být tak propletený, že ho budete stejně vnímat jako pokračování. Tedy takhle: Tony Gilroy, který bude Bourne Legacy režírovat, se prý pokusil sequel napsat tak, aby se jeho děj proplétal s některými okamžiky původního Bournea a využíval stejných postav, jejichž intriky vedly k Bourneově ztrátě paměti. Nebo tak nějak.

Že si hlavní roli zahraje Jeremy Renner, který tak přebere rovnou dvě agentské série (vedle Bournea by měl také "zabavit" Tomu Cruiseovi Mission: Impossible), už nějaký ten pátek víme, ale doteď nám chyběl hlavní záporák. Inu, Gilroy už o něm má jasno: bude jím Edward Norton.

Nortona samozřejmě není třeba představovat, nicméně je pravda, že mu nějaká opravdu pořádná role na stole už hodně dlouho nepřistála. Vidět ho jako záporáka bude jednak skvělé osvěžení, druhak výborný divácký zážitek, protože Norton má charizma jako málokdo. Pokud s ním Gilroy dobře naloží a nebude se ho vedle Rennera snažit krotit, čeká nás sakra zajímavý záporák.

Ono Bourne Legacy vůbec vypadá čím dál lépe. Třeba i kvůli tomu, že milostný objekt hlavního hrdiny ztvární oscarová kráska Rachel Weisz. Její manžel, který je trochu podobný konkurenčnímu Bondovi, z toho určitě má velkou radost...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace