Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Thor byl jenom začátek...


ikona
Mr. Hlad
avengerschris hemsworththor
Chris Hemsworth to s rolemi drsňáků myslí vážně 

Chris Hemsworth je zatím jedním z nejpříjemnějších hereckých překvapení letošního roku. Ačkoliv ho vlastně ještě vloni nikdo pořádně neznal, Thora utáhl úplně v pohodě a neztratil se ani vedle Anthony Hopkinse. Své božské kvality bude moci potvrdit v The Avengers a v thorovském sequelu za dva roky. Mezi tím se ale taky flákat nebude. Na svou premiéru ještě čeká horor Josse Wheddona Cabin in the Woods a remake akční kultovky z osmdesátých let Rudý úsvit. Hemsworth se navíc objeví i v drsnější variaci na Sněhurku Snow White and the Huntsman, z čehož by nakonec údajně mohla být i trilogie.

To všechno jsme věděli, teď jdeme na novinky. První z nich by měl být akční thriller natočený na základě skutečných událostí Shadow Runner. Hemsworth si zde zahraje vůdce izraelského komanda, které dostalo za úkol najít a zlikvidovat šéfa organizace Hamas. Zní to dobře. Ke skutečné akci se Hemsworth dostane ale i ve svém dalším kousku. Pod režijním vedením Rona Howarda si totiž zahraje Jamese Hunta, závodníka, který byl největším konkurentem Nikiho Laudy. Ti dva si to rozdají na závodní dráze ve filmu Rush. Ačkoliv jsme Hemswortha zatím viděli v akci jen jednou, vypadá to, že minimálně při výběru rolí si počíná víc než zdatně. Všechny chystané filmy totiž vypadají zatraceně zajímavě a pokud Hollywood něco potřebuje jako sůl, tak to jsou charismatičtí drsňáci, co umí hrát.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace