Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Víkendový výplach #96 o Vetřelcích a želvích penisech


ikona
st39.6
Jak pojmenovat okurky? Jaký nábytek do domu? Jaké jsou módní trendy pro letošní léto? Rady ptáka výplacháka! 

Výplach. Co víc si přát. 

Reklama týdne

Poslední dny by se daly charakterizovat jedním jediným slovem - vedro. A když je vedro, člověk se musí pravidelně osvěžovat, jinak se mu uvaří mozek a začnou se mu líbit filmy Zdeňka Trošky. Někdo se chodí koupat, další se cpe zmrzlinou, ale největší sichr je pivo. Vybrat to nejlahodnější a nejvíce osvěžující však není vůbec žádná sranda. Naštěstí je tu Jean-Claude Van Damme, aby vám pomohl.

Pokud stále váháte, kliknětě sem.

Ulice týdne

Poláci jsou silně věřící národ, jejich víra se ale očividně neomezuje pouze na křesťanství. V některých vesnících se lidé místo Boha obracejí na tajemnou Sílu. Pravda, je to mladé náboženství (přiznejte, kdo z vás při sčítání lidu vyplnil příslušnou kolonku slovem "Jedi"?), ale poláci ho zřejmě přijali za své. Podle jeho hlavních představitelů dokonce začali pojmenovávat ulice - jako třeba tuhle. Nevím jak vy, ale já bych za bydliště v ulici Obi-Wana Kenobiego klidně obětoval alespoň jeden z méně důležitých orgánů.

Jeskyně týdne

Batman je cool. Lego je cool. Batcave z lega je uber-mega cool! Tuhle neskutečně pěknou bat-jeskyni (existuje nějaký rozumný český ekvivalent?) složil Alex Schranz a soudě podle rozsahu "stavby" musel před jejím dokončením přijít o rozum. Protože skládat obří jeskyni z devíti tisíc Lego kostiček, to je prácička, po které děvětadevadesáti procentům lidí zákonitě musí šibnout. Alex nad konstrukcí strávil týden. Týden! Dovedete si představit, že sedm dní ležíte na podlaze a skládáte na sebe několik tisíc kostiček? Tra-la-laaa.

Pinďoury týdne

Ehm. Je libo okurku? Nějaký vášnivý zahrádkář si řekl, že vytvoří vlastní značku nakládaných okurek a jelikož v dětství četl comicsy Želvích ninjů, rozhodl se, že se inspiruje v jejich světě. Jenže okurky jako takové nepřipomínají ani žádnou zbraň, ani žádný kloudný nástroj, ale jednu citlivou část těla, kterou k boji použijete jen stěží. Tenhle jinak zcela jistě duševně zdravý pán tak okurky pojmenoval po želvím penisu. Nebudeme řešit, co bulíkuje manželce, když jí nutí okurky jíst, ale každému už asi došlo, že s tímhle zahrádkářem nebude něco v pořádku. Vždyť dát si k řízku s bramborovou kaší jeden kyselý želví úd, to není normální. Ještě že se nedají nakládat ořechy.

 

Brýle týdne

Už vás nebaví chodit na 3D ve stejných brýlích, jako všichni ostatní? Nebudeme teď řešit fakt, že většinu lidí nebaví na 3D chodit všeobecně, zaměřme se na jinou stránku návštěvy kina. Pokud totiž chcete vypadat stylově, nebo v tomhle případě spíš jako pošahaný geek, můžete si koupit speciální potterovské brýle. Vyrábí je RealD a působí docela stylově. Teď už si stačí šikovně rozbít lebku a budete vypadat jako nefalšovaný Potter!

Rozhovor týdne: Favreau vs. Spielberg

Jon Favreau se rozhodl, že po rozsáhlém interview Harrisona Forda natočí rozhovory další, tentokrát se Spielbergem, Ronem Howardem a Brianem Grazerem. Je to několik inspirativních minut, které klasická promo-interview posouvají do úplně jiného levelu. Ostatně posuďte sami.

Stůl týdne

Představte si tu situaci: zařizujete nový byt, přítelkyně/manželka se stará o finální podobu ložnice, dětského pokoje, koupelny a kuchyně a na vás zbyde obývací pokoj. Domácí kino do levého rohu, naproti pohodlnou sedací soupravu a někam doprostřed stůl. Ale jaký? Musí být stylový, zapadnout mezi ostatní nábytek, zároveň by měl být funkční a když se budete plazit po čtyřčch z kalby, měl by vás vyděsit k smrti. Ha! Na to bude ideální tenhle.

Hadry týdne

Stylový stůl už máte, teď to chce stylové oblečení! Adidas Originals ve spolupráci s LucasFilmem už fanouškům jednou radost udělali (starší kolekce bot, triček a dalšího starwarsáckého oblečení už se shání těžko, jednoduše proto, že vypadala božsky) a pokud jste minuli první kolekce, můžete být v klidu. Na podzim a na zimu se na trh chystají další, tentokrát inspirované módou planety Hoth. Můžete tak nahodit stylovou koženou bundu nebo parádní botky s motivy Star Wars. Doporučuje deset z deseti fanoušků Hvězdných válek.

Zvuky týdne

Kvalitních videí, která by nahlížela na vznik filmů, je čím dál tím méně, a tak by měl každý filmový fanda ocenit, když se nějaké sem tam objeví. Desetiminutovka o zvukovém mixu třetích Transformers rozhodně patří mezi ty nejvydařenější, a vy se tak můžete podrobně podívat na to, jak vznikal boží osmikanálový mix největšího blockbusteru tohoto léta. Čímž uzavíráme dnešní rychlokurz dobré filmařiny.

Duel týdne

V minulém duelu jste se měli rozhodnout, jestli byste se přidali k ochráncům Země Autobotům, nebo k jejich protivníkům Deceptikonům. A vyhrála strana dobra, což nás upřímně docela překvapilo. Dneska si dáme kouzelníky.

Do českých kin se chystá poslední kapitola Harryho Pottera a na český Blu-ray trh dorazila rozšířená edice Pána prstenů. Geekové všech zemí teď proto neužívají letního slunka, ale zatemňují pokoje a dávají si potterovské a lotrovské maratóny. V souvislosti s tím se nabízí ultimátní čarodějnická bitka. Kdo by vyšel jako vítěz a kdo jako poražený z řežby dvou největších borců z obou světů? Jedno je jisté: bitka Gandalfa s profesorem Brumbálem by byla solidní maso. Jméno favorita piště do předmětu a do textu uveďte důvody.

Za týden zdar

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (77)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace