Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Transformers se Stathamem, X-Men se sequelem


ikona
st39.6
jason stathammatthew vaughntransformersx-men
Ano, čtete správně. 

Vzpomínáte, jak jsem si v souvislosti s nevznikem druhého Hellboye stěžoval na nespravedlivost filmových bohů? Asi jsem je tehdá urazil dost na to, aby se podrbali na hlavě a začali konečně dělat něco kloudného. A pustili se do náprav některých škod.

U Foxů se tak rozhodnuli, že ačkoliv se nedostavil prakticky žádný kasovní úspěch a film si na sebe sotva vydělal, dostanou X-Men: První třída druhou šanci. O sequelu se sice začalo mluvit hned po jejich dotočení a své nápady nadhazovali jak samotní mutanti, tak režisér Matthew Vaughn, jenže pak přišel políček v podobě rozpačitých tržeb jak z domova, tak ze světa a studio najednou začalo tvrdit, stejně jako většina lidí se zdravým rozumem, že si X-Men sequel nezaslouží.

Jenže oni si ho zaslouží. Ne kvůli tržbám, ale kvůli kvalitám. Ten film je prostě výborný a přesně to teď zní z foxovské centrály: Vaughn odvedl skvělou práci a za nízkou návštěvnost může spíš absence hvězd původní série, než to, že by snad byli X-Men špatní. Studio se navíc mohlo inspirovat u Warnerů, kteří před nedávnem začali mluvit o pokračování dalšího comicsového propadáku Green Lantern. Možná si u Foxů říkají, že i na špatné vydělávajícího a špatně bavícího zelenáče bude potřeba nějaká odpověď. Takže další X-Men budou. A Vaughn už si možná sepisuje nápady, o kterých nedávno mluvil - třeba o tom, že Kennedyho ve skutečnosti zastřelil Magneto.

Dalšího pokračování se dočkají i třetí Transformers. U těch to samozřejmě není žádné překvapení. Film byl sice přijat rozporuplně, ale vydělává sakra velké prachy. Paramount proto začal o sequelu mluvit už teď, týden po premiéře. Tak dlouho totiž třetím Transformers trvalo, než se zaplatili.

Michael Bay ani Shia LaBeouf už se ale vrátit nehodlají. Bay chce točit malé filmy a i nadále ignorovat modlitby za třetí Mizery, Shia se bude chtít přilepit k dalšímu velkému jménu a zároveň utéct před možným zaškatulkováním (ano, je na to pozdě, ale zkuste mu to vysvětlit). Se čtvrtými Transformers si tak noví tvůrci dost pravděpodobně budou moct dělat, co je napadne. Třeba obsadit Jasona Stathama.

Právě o tom se začalo v souvislosti s dalším sequelem mluvit. Čtvrtý díl by totiž měl být ještě o něco temnější a podle studia je prý Statham skvělou volbou, která by něco takového utáhla. Zní vám to jako naprostá pitomost? Zkuste počítat do desíti a je dost pravděpodobné, že do té doby bude zpráva vyvrácena (třeba i dalším drbem). Ale je to prostě moc velká sranda na to, abychom jí nezmínili. A ano, Stathamův vztah s Rosie Huntington by byl jen marketingovým bonusem.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace