Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Karlovy Vary po šestačtyřicáté


ikona
Mr. Hlad
festivalkarlovy varymffkv
Největší filmový svátek roku je opět tady 

No a zase tu po roce máme červenec, což znamená dvě věci. Učitelé a studenti budou moci v příštích několika týdnech spát do půl jedné a filmoví fanoušci vyrážejí do Karlových Varů. Filmy se promítají odedneška až do devátého července a čeká tam na vás třeba nová Jana Eyrová s Michaelem Fassbenderem, poslední kousek Woodyho Allena Půlnoc v Paříži, artově laděný akčňák Hanna a samozřejmě další desítky filmů. Pokud rádi riskujete, můžete zkusit exotickou kinematografii, jsou tu ale samozřejmě i zástupci klasického evropského nebo amerického filmového průmyslu. A milovníci tak trochu šílenějších kousků se mohou těšit na Somráka s brokárnou, Lovce trolů nebo třeba Útok na věžák. Za pozornost jistě stojí i Pocta Samuelu Fullerovi, což byl hodně osobitý a zajímavý tvůrce.

Pokud se budete motat v centru dění a budete mít trochu kliku, můžete narazit třeba na Johna Malkoviche nebo Johna Turturra a probrat s nimi třetí Transformery, přijede i dlouholetá nadřízená Jamese Bonda Judi Dench, po několikáté dorazí korejský režisér Kim Ki-Duk a objeví se i „odkud já ho sakra znám“ David Morse nebo Rockyho kámoš Burt Young. Redakce MovieZone samozřejmě nebude sedět doma a od pondělka se budeme v Karlových Varech motat taky, i když pravděpodobně spíš jen v okolí hotelu Thermal, na zahrádkách u hospod nebo v sálech, kde se promítají filmy ze zemí, které dokážeme najít na mapě. Pokud budete chtít probrat festivalové dění nebo si jen tak pokecat o filmu, nestyďte se a odchytněte si nás. Jsme celkem neškodní.

Přehled filmů na ofiko stránkách.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace