Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hrané kraťasy od Marvelu?


ikona
KarelR
avengerscaptain americathor
Co možná skrývají Blu-raye a DVDčka Thora a Kapitána Ameriky? 

Green Lantern sice po všech stránkách shořel a X-Meni nevydělali tolik, kolik by si studio přálo. Konec comicsových adaptací nás ale v dohledné době určitě nečeká, na to se chystají příliš velké věci s Batmanem, Supermanem nebo Spider-Manem. Prim ale budou v budoucnu hrát hlavně Avengers a všechno kolem nich.

Marvel má se svým filmovým vesmírem velké plány, a zatímco mu chybí jen krůček k úspěšnému představení posledního důležitého superhrdiny (Kapitán Amerika vypadá spot od spotu lépe), už teď se myslí na díru mezi ním a Avengers. Co v ní bude živit očekávání superhrdinské týmovky, kromě dozajista vynikajících trailerů? Podle nejnovějších drbů minimálně dva hrané kraťasy.

Ty mají rozšiřovat marvelácký vesmír o nové informace a v obou dvou již natočených si prý zahrál Clark Gregg alias všudypřítomný agent Coulson. V tuhle chvíli se přesně neví, o čem jsou, jestli představují nové marvelácké hrdiny, nebo zda opravdu existují. Jisté je jen to, že pokud si tyhle dvě desetiminutovky nevycucal z prstu nějaký zlomyslný geek, uvidíme je za pár měsíců na Blu-rayích a DVDčkách Thora a Kapitána Ameriky (každý film vyfasuje jeden?).

Pro comicsové fanoušky je to určitě vítaný formát a studio na něm může v klidu otestovat méně známé postavy. Otázkou ale je, zda by nebylo lepší prát kraťasy rovnou do kin nebo na internet, kde by určitě zasáhly mnohem větší část divácké obce. Marvel s touhle myšlenkou oficiálně koketoval už několik měsíců zpátky, brzy tedy uvidíme, zda se touhle cestou vážně vydal. Jestli ano, rozhodně palec nahoru. Coulsona totiž není nikdy dost...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace