Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Wachowští a velkolepá sci-fi?


ikona
st39.6
matrixwachowski bros.
Sourozenci Wachowští stále hledají svůj další film 

Ať už jsou Wachowští v jakémkoliv rodinném vztahu (čert aby se v těch čachrech s pohlavím vyznal), jedno zůstává faktem: jsou to výborní filmaři. Po Matrixu ale měli smolíka. Speed Racer sice je geniální, ale svět na něj nebyl připravený a podle všeho to vypadá, že ještě dalších pár let nebude. A jejich producentské počiny moc ovací také nesklízely (V jako Vendeta, Ninja Assassin). Wachowští prostě mají smůlu, a tak není divu, že kolem nich bylo v posledních měsících podezřelé ticho.

O několika jejich chystaných filmech se ale ví: O válečné gay romanci Cobalt Neutral 9, o moderní verzi Robina Hooda s názvem "Hood", kde by mohl hrát Will Smith a o spolupráci s Tomem Tykwerem na Cloud Atlas, který by vznikal pod režijním dohledem všech tří párů očí. Což by byla sakra zajímavá spolupráce. Právě Cloud Atlas má ke vzniku nejblíže (mluví se o tom, že by se mohlo začít točit letos v Berlíně), teď to ale vypadá, že dostane přednost ještě další, úplně jiný film.

Jmenuje se Jupiter Rising a krom názvu o něm netušíme vůbec nic. U Warnerů každopádně mají jasno: Jupiter Rising je prioritou a tak je klidně možné, že ať už se pod názvem skrývá cokoliv, Wachovští k tomu utečou od Cloud Atlasu. Vždyť co si budeme povídat - s penězi možná problémy mít nebudou, ale podporu studia "hoši" prostě potřebují. Na druhou stranu by byla škoda, kdyby Cloud Atlas šel k vodě, protože možná spolupráce Tykwera a Wachowských zní neskutečně zajímavě.

Furt samozřejmě zbývá otázka, co se pod názvem Jupiter Rising skrývá. Krycí jméno pro Cloud Atlas? I to je možné. Nebo nějaká epická sci-fi? Třeba Warneři hledají nějakou kloudnou odpověď na Scottova chystaného Prométhea. Možností je nespočet. Vy nějaké tipy máte?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace