Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Rychle a zběsile na íránský způsob


ikona
Mr. Hlad
fast & furiousrob cohen
Rob Cohen se vrací za volant a bude dělat konkurenci své vlastní sérii 

Série Rychle a zběsile letos potvrdila, že patří mezi komerčně nejzajímavější filmové značky současnosti. Závěr pátého dílu a nějaké ty náznaky od producentů naznačily, že Fast & Furious 6 by se mělo odehrávat někde v Evropě. Do kin by se autíčkáři měli vrátit snad opět pod vedením Justina Lina už 24. května 2013, zdá se ale, že nebudou sami. Režisér prvního dílu Rob Cohen se totiž taky rozhodl zkusit natočit další film, ve kterém bude spousta honiček a aut, které si za český plat jen tak nekoupíte.

Jeho novinka by se měla jmenovat Bullet Run a bude vyprávět o jednom hodně drsném manželském páru a sakra nebezpečné misi. Šéf elitní ochranky a jeho manželka s minulostí u CIA se rozhodnou vydat do Iránu a zlikvidovat člověka, jenž je zodpovědný za smrt jejich dcery. Celá akce se ale malinko zkomplikuje a oba hrdinové zjistí, že k hranicím to mají více než dvě stě mil a zároveň jim na záda dýchá armáda. Naštěstí pro Cohena i akci milující diváky se v Iránu najde pár poštelovaných a hodně rychlých aut a může začít pořádná honička. První Rychle a zběsile je i po letech hodně zábavná podívaná, ale Rob Cohen se naposledy v kinech objevil s třetí Mumií, na kterou zrovna s nadšením nevzpomínáme, tak uvidíme, jestli mu návrat k filmům s vůní benzínu prospěje.

 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace