Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman, Hobit a další startují propagaci


ikona
KarelR
avengershobitthe amazing spider-manthe dark knight rises
Promo plakáty Spider-Mana, Promethea, Rychle a zběsile 6, G. I. Joe 2... 

Blockbusterová sezóna 2011 sice teprve začala, už teď je ale třeba chystat se na tu další. Čeká nás tam totiž kupa ambiciózních comicsáren, velkolepých akčňáků a snaživých animáků, které se budou houževnatě rvát o každý dolar. Nikdy tudíž není moc brzy na to, začít s propagací. Z většiny velkofilmů příštího roku už jsme viděli minimálně nějakou tu fotku, nedávné Licensing International Expo ale nabídlo kupu nových materiálů.

Nejedná se samozřejmě o nich zásadního - bylo potřeba především upozornit na nadcházející série hraček a dalšího merchandisingu, při té příležitosti se tedy představily jen nové promo plakáty a nic neříkající loga filmů. I těmi, jak to vypadá, je ale věrný filmový fanda živ. Takže si je rychle projedeme.

Začneme samozřejmě od toho nejdůležitějšího. Ve čtvrtém díle Twilight ságy se konečně bude souložit, a je třeba na to všechny fanynky náležitě připravit. A co k něčemu takovému poslouží líp, než obří fotka Edwarda a Belly, jak... souloží?

O něco méně sexu nás nejspíš čeká ve velké comicsové pětce roku 2012. Alespoň to napovídají promo plakáty, na kterých The Amazing Spider-Man (1, 2, 3, 4) odmítá odhalit nějakou novou pózu a Avengers (1, 2, 3) nevystupují jinak než v kreslené podobě. Muži v černém 3 a The Dark Knight Rises se pro jistotu zatím neukazují vůbec, a Man of Steel také ne. U toho si ale můžete zajásat alespoň u téhle falešné fotky.

Nejen comicsy je však filmový fanda živ. Vhod mu často přijdou i čistokrevnější akčňáky, mezi které budou v budoucnu patřit Bergova Battleship (1, 2, 3, 4, 5), Abraham Lincoln: The Vampire Hunter (mimochodem přiznaná spolupráce Bekmambetova s Burtonem), The Bourne Legacy, Mission Impossible: Ghost Protocol, Stretch Armstrong (Taylor Lautner opravdu bude natahovací superhrdina!) G. I. Joe 2, 47 Ronin (samurajská řežba s Keanu Reevesem) a především Rychle a zběsile 6. To si ale pochopitelně užijeme až v roce 2013.

Pokračujeme s palbou nadcházejících animáků. Mezi těmi nás pořád nejvíc zajímá sequel Jak vycvičit draka, který možná ponese jednoduchý název Dragons. Další propagovaná pokračování čítají Ice Age: Continental Drift, Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked, Madagascar 3, Despicable Me 2 a spin-off Kocour v botách. Nové série se potom budou rozjíždět z The Croods, Dr. Seuss The Lorax, The Pirates! Band of Misfits, Arthur ChristmasRise of the Guardians (ne, to nejsou další Sovy).

A co zbývá? Remake The Three Stooges, dvě Sněhurky (1, 2) a pár o trochu ambicióznějších fláků. Sci-fi žánr podrží Prometheus a Star Trek 2. Chytřejší akci a napětí budeme hledat v The Hunger Games, dobrodružství v McGho Quije a podvratnější comicsárny podpoří R.I.P.D. s Ryanem Reynoldsem a Jeffem Bridgesem.

Tečku pak za vším dělá Hobit, který odhalil nepřekvapivě vypadající logo filmu. Warneři si zkrátka chtějí pojistit, že i neliterátům naskočí jasné asociace s Pánem prstenů. Snad s tím ale budou kompatibilní i Jacksonovy filmy, u kterých máme čerstvě potvrzenou účast Bílé rady ani Dol Gulduru. O tyhle informace se na Facebooku podělil sám Peter Jackson, a rovnou přihodil i exkluzivní fotku, na které se Gandalf, Elrond a Galadriel vrhají do obří bitvy. Jo, tohle je muzika pro fandovská ouška...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace