Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Bombastické herní trailery


ikona
KarelR
assassins creedherní trailery
Star Wars, Star Trek, Hitman, Deus Ex, HALO, Tomb Raider... a tuna dalších! 

Rok se sešel s rokem a je tu další "herní comic-con" aka Electronic Entertainment Expo (... aka E3). Většina lidí, kteří něco znamenají v herním světě, se zkrátka sebrala a odletěla do Los Angeles, aby tam představila svoje největší chystané herní pecky. Internet se tedy logicky hemží novými herními trailery, které nabuzují hráče buď pečlivě vyrenderovanými animacemi, nebo rovnou záběry ze hry samotné.

Nás na MovieZone o trochu víc zajímá to první, jelikož cinematické herní trailery už dlouho konkurují těm filmovým. Respektive je často válcují, a letošní nadílka opět dokazuje, že se i ty největší letní blockbustery vlastně můžou jít zahrabat. Tam, kde Michael Bay boří jeden barák, hry likvidují celé město. Tam, kde Jonathan Liebesman likviduje město, hry obsazují rovnou celou planetu. Co se epičnosti týče, mají prostě hry pořád navrch, a ještě stíhají obratně střídat žánry.

Zase se sice urodil nespočet sci-fi stříleček, které by se daly zcuknout do jednoho traileru a málokdo by poznal, že se jedná o desítku různých titulů. Na druhé straně ale stojí perfektní předváděčky dobrodružného Uncharted, renesančního Assassin's Creed a jako vždy neuvěřitelně nabitých Star Wars. Vrací se Hitman, restartuje se Lara Croft, Brothers in Arms dostali zcela nové pojetí... Ale dost řečí. Však se na výběr toho nejlepšího podívejte sami.

Assassin's Creed: Revelations

Star Trek (čistě herní trailer)

Ghost Recon: Future Soldier

 

 Battlefield 3 (čistě herní trailer)

Lara Croft

Hitman: Absolution

Deus Ex: Human Revolution

HALO 4

Uncharted 3: Drake's Deception

Mass Effect 3

Prey 2

Brothers in Arms: Furious 4

Aliens: Colonial Marines

 

Gears of War 3

 

Silent Hill: Downpour

 

 Armored Core V

Overstrike

 

InFAMOUS 2

Resident Evil: Operation Racoon City

Star Wars: The Old Republic

Největší pecka? U mě Assasin's Creed, v závěsu za ním Star Wars. Které trailery se nejvíc líbí vám? Které byste okamžitě roztáhli na dvě hodiny a poslali do kin? A které jsou pro vás dostatečným lákadlem k tomu, abyste dali šanci samotné hře? Diskuze je vaše.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace