Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

A páté Piráty vrazíme...


ikona
KarelR
alfonso cuaronjohnny depppirates of caribbeanpirátisam raimishawn levytim burton
Disneyovci přemítají nad režisérem Pirátů z Karibiku 5. 

Čtvrtí Piráti z Karibiku už stihli vydělat skoro 650 milionů dolarů. Co to znamená? Nepřekvapivě pokračování, kterému se při takových tržbách jistojistě nevyhneme. Pětka sice ještě nedostala oficiální zelenou. Už má ale hotový scénář a čeká se jen na to, až Johnny Depp kývne tím správným směrem. Disneyovcům pak budou akorát muset rychle sehnat režírující oběť, která dokáže na stomilionovém filmu utratit dvěstěpadesát, nevadí jí 3D konverze a nemá iluze o tom, že v Hollywoodu existuje něco jako umělecké ambice.

Kdo by takovou osobou měl být? Na internet prosákl seznam režisérů, kteří podle Disneyho lidí mají na to, aby studiu vydělali další stamilióny dolarů. A je to celkem vesele čtení, protože se ona vyvolená pětice skládá ze Sama Raimiho, Alfonsa Cuarona, Tima Burtona, Chrise Weitze a Shawna Levyho. Tak tedy, první tři si asi můžeme rovnou škrtnout. Raimi chystá pohádku Oz: The Great and Powerful, Cuaron sci-fi Gravity (plus má na něco takového až moc rozumu) a Burtona by studio stejně vyhodilo pět minut poté, co by na natáčení zakoupil 86 kamionů bílého pudru a poslal Jacka Sparrowa na výpravu do říše divů.

Zbývají tak Weitz a Levy, kteří po Novém měsíci a Nocích v muzeu přesně zapadají do škatulky "dokáže vyrobit velkou hloupou podívanou pro spoustu nenáročných diváků". Jestli tedy Rob Marshall opravdu uvolní režijní sesli (po mizerných ohlasech je to dost pravděpodobné), můžeme se těšit na to, že do kin za dva roky připluje další pirátský sequel, nad kterým se bude lamentovat už od první fotky z natáčení. A přesto nakonec vydělá gazilion dolarů a my si tuhle režisérskou šarádu dáme zase pěkně od podlahy. Super...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace